Kurucz Adrienn

Kurucz Adrienn író, újságíró, szerkesztő. 2000 májusa óta dolgozik a sajtóban – azaz (kis matematikai feladvány) jövő tavasszal elmondhatja, hogy az élete felét különféle szerkesztőségekben töltötte, reményei szerint nem haszontalanul. A WMN-nek 2017 óta munkatársa. Leginkább az emberi sorsok, az irodalom, a pszichológia és a természettudományos témák érdeklik. És a macskák.

Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 772 db cikk

Vérfertőző (v)iszony: tíz éven át zaklatta az apja Mackenzie Phillipset, a The Mamas and the Papas együttes énekesnőjét

Kult – 2024. február 11. – KAd

A saját gyerekeikkel brutálisan bántak a „mamák és papák”. Drog, elhanyagolás, erőszak, felfoghatatlan, mit éltek át és túl a luxuskörülmények közepette, a világtól elzártan.

WMN-kvíz: Felismered a szerelmes versek költőit?

WMN Play – 2024. február 10. – KAd

Szerelmes verseket hoztunk a Valentin-nap előfutáraiként: találjátok ki, kik a szerzőik!

Kurucz Adrienn: Mi leszek, ha nagy leszel?

WMN Life – 2024. február 5. – KAd

Az anya „mantrája a megoldom, megoldom, megoldom. Hosszú évek, sőt évtizedek telnek el, mire észreveszi (ha észreveszi): már megoldják ők. És akkor az anya úgy érzi magát, mint amikor hosszú hajóút után a szárazföld hullámzik alattunk.”

Nem kell beletörődni abba, hogy elcsöppen a vizelet! – az inkontinencia kezelési lehetőségei

WMN Egszsg – 2024. február 5. – KAd

Él a köztudatban egy tévhit, miszerint az inkontinencia az idős embereket érinti, és ezzel az állapottal nemigen lehet mit kezdeni, ha az embernek „ezt dobta a gép”. Pedig van segítség!

Első regényt írni 40-50-60… felett?! Miért is ne! – Történetek arról, hogy soha nem késő!

Kult – 2024. február 3. – KAd

„Bár szeretem én is J. K. Rowling történetét, aki nincstelenként vetette papírra a Harry Potter meséjét, és aztán gazdagabb lett, mint az angol királynő, azért tudtam, hogy ennek a pályamodellnek igencsak csekély a valószínűsége” – mondja Vályi Nagy Erika, aki praktikus okokból és „jókislányságból” úgy húsz-harminc évre félre tette az álmát, hogy író legyen. Kurucz Adrienn olyan nőkkel beszélgetett, akik 40 éves koruk felett publikálták az első regényüket.

< 2 3 4 5 6 7 8 >