Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 602 db cikk

„Lia elhagyta a gyerekeit, hogy színésznő lehessen, és ezt sosem bocsátották meg neki – és ő sem magának” – Találkozás a magyar származású filmsztár, Putty Lia dédunokájával

Kult – 2022. szeptember 27. – KAd

„Lya, a démon” – Még halála után is ilyen címmel írtak róla a korabeli lapok. Pedig gyűlölte a férfifaló végzet asszonya szerepet, amit ráosztottak filmen és életben egyaránt. Egy rendkívül tehetséges, nagyon szomorú asszony volt valójában Putty Lia. A Kanadában élő dédunokája mesélt Kurucz Adrienn-nek róla.

Kurucz Adrienn: A kaparászással ne törődjenek! – Novella egy romantikus hétvégi kiruccanásról

WMN Zizi – 2022. szeptember 25. – KAd

Amikor az érkezésed után pillanatokban kiderül, hogy finoman szólva rosszul választottál szállást. Mégis maradsz.

„Kérte, hogy temessék el vele együtt majd a könyvet is, amely róla szól” – Interjú Egressy Zoltán íróval

Kult – 2022. szeptember 24. – KAd

„Ha má itt vagyok, iszom má egy fröcsikét!” Egy mondat, ami a Portugál című színdarab kapcsán közkinccsé vált. És egy interjú az alkotóval, akin áldás is és átok is egyszerre, hogy a pályája kezdetén, több mint két évtizeddel ezelőtt, írt egy világsikerű darabot.

Jeremy Irons élete játék a színekkel (igaz, ő inkább tapintani szeret, mintsem nézegetni)

Kult – 2022. szeptember 19. – KAd

Kitart a felesége mellett, de nem a hűség szobra, amit nem szégyenkezve, inkább elviccelve kommentál. Lelkes aktivista és jogvédő, szenvedélyes nyilatkozó, de néha bakizik egy jó nagyot. Filmjeinek hatalmas rajongótáboruk, de ő a színházi színészetet tartja a mesterség csúcsának. Jeremy Irons ma 74 éves.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség