Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 602 db cikk

Ezért marad egyedül annyi férfi

WMN Life – 2022. november 26. – KAd

A nyugati társadalmakban egyre több az egyedülálló férfi. Mi ennek az oka?

Médiumnak született, titkárnőként halt meg a magyar film úttörője

Kult – 2022. november 23. – KAd

A főcímekről rendre lemaradt Kornai Margit a neve, pedig 65 filmet köszönhetünk neki. Az első magyar női producer volt, emellett dramaturg, gyártásvezető, casting director és remek színésznő is. A spiritiszta szeánszok sztárja. Szepes Máriának pedig az édesanyja. Ismerjétek meg ezt a rendkívüli életutat!

Egy Crohn-beteg lány küzdelmes élete sztómával

WMN Egszsg – 2022. november 19. – KAd

Fanninak nagyon fájt, ahogy egyes emberek a betegségét fogadták. Ahogy ránéztek, ha megtudták, mi a helyzet. Volt, aki azt mondta neki (17 éves volt ekkor), hogy ő biztosan nem élne így – sztómával – tovább. De Fanni szerencsére nem adta fel. Ismerjétek meg a történetét, és a tudjatok meg többet a Crohn-betegségről, legyen vége végre a tabusításnak!

A színésznő, aki negyven éve keresi az igaz szerelmet (akárcsak mi) – Sophie Marceau születésnapjára

Kult – 2022. november 17. – KAd

Ha kimondom a nevét, hozzáteszed: Házibuli. Persze valószínűleg csak akkor, ha a nyolcvanas években voltál tinédzser, és walkmannel a füleden álmodoztál arról, hogy egy nap téged is megcsókol lassúzás közben Mathieu. Vagy Philippe. Vagy valaki hasonló. Valaki. Kurucz Adrienn írása Sophie Marceau-ról:

„Azok voltunk, amik vagytok. Azok lesztek, amik vagyunk” – Elolvastuk A szél most a legigazibb című könyvet

Kult – 2022. november 17. – KAd

„Tekints az időskorra úgy, mint egy péntekre: most kezdődik. […] És mi van a vasárnappal? – vetődik fel talán benned. Egy kicsit arra is gondolunk.” – Kurucz Adrienn könyvet ajánl késő délutánokra és estékre.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség