Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 550 db cikk

„Halála pillanatáig szerelmem […] volt” – Turay–Békeffi: egy legendás frigy a filmgyárból

Kult – 2022. június 2. – KAd

Sztárpárok nemcsak manapság léteznek, hanem voltak korábban is. A Turay Ida–Békeffi István házaspár például kétségkívül izgalmas-ikonikus alakja volt (együtt és külön-külön is) a huszadik századi Budapestnek. Kalandos életükről itt olvashattok:

„Én itt és most tudok nyomot hagyni a világban” – Interjú dr. Tuboly Eszter biobankárral

WMN PWR – 2022. május 29. – KAd

Biológusként indult, aztán kutató lett, ma pedig biobankár, akinek a munkássága komoly hatással lehet például a gyermekonkológia fejlődésére. Hogy mi az a biobank? Ez is kiderül az interjúból; olvassátok el ezt a beszélgetést, és ismerjetek meg egy igazi „tudományos forradalmárt”, dr. Tuboly Esztert!

„Túlélte testvéreit, gyermekeit, túlélte önmagát is” – Rákosi Szidi, a színjátszás uralkodónője

Kult – 2022. május 28. – KAd

„Rákosi Szidi holmi kiállhatatlanságukban komikus vénasszonyokban meg gonosz boszorkányokban elég jó. Mikor magamagát játssza.” Ha boszorkány volt is a magánéletben, zseniális húzásokkal irányította a színházi életet és a férfiakat. Olvassatok Rákosi Szidiről!

Kurucz Adrienn: Yungblud meg én

WMN Life – 2022. május 27. – KAd

„Bizonyos koncertek napján szőranyává avanzsálok, és egy bandányi nem saját kölyök is csimpaszkodik párás szemekkel belém, hisz én vagyok a biztosíték a bejutásra” – írja Madame Fregoli, alias Kurucz Adrienn, aki ezúttal egy brit tinibálvány-fenegyerek koncertjét nézte meg a gyereke kedvéért.

Gyerekkorunk álma, a Budapesti Vidám Park – 72 éves lenne

Kult – 2022. május 22. – KAd

Ha neked is hiányzik a Vidám Park, a hullámvasút, a dodzsem, a körhinta és a barlangvasút, olvasd el Kurucz Adrienn írását!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség