Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 327 db cikk

10 tipp a profiktól, hogy végre tényleg megtanulj tisztességesen egy idegen nyelvet

WMN Ügy – 2020. június 29. – KAd

Praktikus tanácsok a szakértőtől minden kezdőnek, újrakezdőnek és haladónak, bónuszképpen pedig a legtutibb internetes gyakorlóoldalak listája, íme:

Játssz velünk ma is! – WMN-rejtvény

WMN Play – 2020. június 28. – KAd

Hány perc alatt sikerült kitöltened?

Casanova visszatért! A flaszteron pecázik – Novella

Kult – 2020. június 27. – KAd

„Viszont én leszek ott, ahol a legsűrűbb az éjszaka, és abszolút kiszámítható, egyszerű és felmarkolható vagyok, mielőtt hazasompolyog a fickóhoz, akinek – velem ellentétben – van szíve, de valamiért már nem kell neki az a szív, pedig régen akarta. Gondolom.”

„Bárd akartam lenni, de az nem volt karrieropció” – A Tarkabarka hölgy, aki megírta az év mesekönyvét

Kult – 2020. június 21. – KAd

„A magyar népmesék királylányai többet tudnak annál, hogy csak a herceget várják” – Ismerjetek meg egy csodálatosan inspiráló történetet, Zalka Csenge Virág mesemondóét!

„Szabad-e egy romának dühösnek lennie?” – A hazai rasszizmusról az amerikai események fényében

WMN Ügy – 2020. június 18. – KAd

„A történelmi felelősség elkenése hosszú távon nem lehetséges, a feszültség előbb-utóbb robban […], szembe kell nézniük a társadalmaknak azzal, hogyan jutottak el egy krízishez. Mit tettek eddig? Hogyan tudnák jóvátenni?” Mire tanít minket, magyarokat az amerikai helyzet? Miben különbözik az ottani emancipációs küzdelem a hazaitól? Mik a rasszizmus gyökerei, miért kiirthatatlan az emberiségből, és hogyan írható mégis felül egy genetikai utasítás? Hogyan lehetünk jó szövetségesei a kisebbségnek? Égető kérdések, nagyon fontos szakértői válaszok:

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség