Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 602 db cikk

„Népbetegség, mégsem vesszük elég komolyan” – Demens családtagok gondozása

WMN Life – 2022. szeptember 18. – KAd

Nagy valószínűséggel 2050-re a világon minden nyolcvanötödik ember Alzheimer-kóros lesz. Az egészségügyi rendszer azonban még a jelenlegi helyzetre sincs felkészülve.

„Serceg a zsír a kislábosba’ / Otthonod immár kádárkocka” – Megnéztük a Soharóza Keleti Blokk című új előadását

Kult – 2022. szeptember 13. – KAd

Nemzeti ünnep van Kozmicke Kormoránban, amely az egykori szocialista országok egyesülésével jött létre. A köztévé bemondónője lelkesen tudósít az országszerte zajló ünnepségekről. Sok minden ismerős lehet ebben az előadásban azoknak, akik éltek a rendszerváltás előtt. Meg azoknak is, akik nem.

Masszív piálás, eszement zabálás és vadászat a kollégákra a jakuzziban – Az elutazós csapatépítő tréningek értelmezési lehetőségei

WMN Zizi – 2022. szeptember 12. – KAd

Csapatépítés vagy családrombolás? Jó buli, hasznos kezdeményezés vagy szelep, hogy mindenki kiengedje a gőzt, bármit jelentsen is ez? – töpreng szerzőnk.

A Máris szomszédnak hangot adó színész élete utolsó éveit keserű száműzetésben töltötte: 100 éve született Tomanek Nándor

Kult – 2022. szeptember 8. – KAd

„Nándi, ez nem kórház, ez színház! Majd ha találunk valakit, aki át tudja venni a szerepet!” – mondta állítólag Várkonyi Zoltán, a legendás színházigazgató, színésze tervezett operációjának hírére. A Vígszínház fénykorát élte, de sztárjai küszködtek a démonjaikkal. És olykor egymással.

Kurucz Adrienn: Ünnepelni magam helyett az életet

WMN Life – 2022. szeptember 6. – KAd

Mi visz rá egy alapvetően introvertált embert arra, hogy hatvan ismeretlennel verjen tanyát egy réten?

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség