Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1346 db cikk

30 éves a Négy esküvő és egy temetés! – 10 érdekesség a filmről, amit kevesen tudnak

Kult – 2024. április 15. – FB

30 éves a Négy esküvő és egy temetés, ebből az alkalomból 10 érdekességet mesélünk el a filmről.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin: Előfordul, hogy az éjszaka kellős közepén összevicsorgunk, mint a kutyák

Elviszlek magammal – 2024. április 11. – FB

Az Elviszlek magammal adásában Borbély Alexandra és Nagy Ervin mesélt Krisztának az ikres lét kihívásairól, a hazai színházi szakma nehézségeiről, párkapcsolati zökkenőkről és önbizalomról.

Ha óriási elismerésre vágysz: csapjál burritolakomát házi tortillából (recepttel)

WMN KNYHA – 2024. április 8. – FB

Borcsa régóta vágyott már arra az elismerésre, amit aztán egy roppant egyszerű, de remek fogás hozott el neki: a házi tortillalapé.

Egy talpig becsületes férfi – ilyen volt Gregory Peck a filmvásznon, és az életben is

Kult – 2024. április 5. – FB

„Hollywood tisztességes embere” – írták Gregory Peckről a nekrológjában, és aki csak ismerte, mind egyetértett: talpig becsületes, egyenes férfi volt, megkérdőjelezhetetlen erkölcsi értékrenddel. Peck gyakran állt ki számára fontos ügyek mellett, vagy dolgozott ingyen azért, hogy ezzel megmentsen 600 ezer családot.

Az önmagában még nem gyermekvédelem, hogy nem bántjuk őket

WMN Ügy – 2024. április 3. – FB

Szakemberek lesújtó véleménye a magyar gyerekvédelemről, amiről mostanra bátran kijelenthető: nem létezik. És ezen még az sem változtathatott, hogy százezrek vonultak az utcára a bicskei ügy miatt.

< 3 4 5 6 7 8 9 >