Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1089 db cikk

A férfi, aki bíróságon nyerte meg a munkához való jogot, no és a társai – A Baráthegyi majorságon jártunk

WMN Life – 2022. március 24. – FB

„Társaihoz hasonlóan Karcsinak is sokat jelent, hogy itt dolgozhat, a munkájáért önálló fizetést kap, természetesen adózik is, így mindennap azzal a tudattal élhet, hogy ő is hasznos tagja a társadalomnak” – A Fiala Borcsa által meglátogatott alapítványnál a fogyatékkal élőknek adják vissza a méltóságukat azzal, hogy értelmes munkát találnak nekik.

Ha örökbe adnak egy állatot, később azt is ellenőrizni kell, nem ették-e meg őt időközben – A Malacvédő Alapítványnál jártunk

WMN Life – 2022. március 20. – FB

Az újra és újra feléledő divathullám nyomán sokan vesznek törpemalacot abban a hitben, hogy az aranyos, pici, kutyaszerű lényként boldogítja majd a mindennapjaikat. Amikor pedig a lakásban tartott kis kedvenc jóval termetesebb lesz, mint azt a tulajdonosa elképzelte, és unalmában lerágcsálja a tapétát, egyszerűen kihajítják.

Valahányszor a lány tejet vesz, mindig történik valami dráma – 10 dolog, amit fogadjunk, hogy nem tudtál a Léon, a profiról!

Kult – 2022. március 17. – FB

Léon, aki a Victor, a takarítóból született, és Az ötödik elemre való várakozásban készült el.

A regényt, ami hozzájárult az amerikai polgárháború kirobbanásához, ma már sokan inkább mérgezőnek tartják – Tamás bátya kunyhója, a XIX. század bestsellere

Kult – 2022. március 12. – FB

Egy időben a Biblia után a második legnépszerűbb mű volt, ma már azonban sokan kifejezetten károsnak, rasszistának tartják.

A társas, amit betiltottak Kubától a Buckingham-palotáig, mégis játsszák akár a föld vagy a víz alatt is – 89 éves a Monopoly

WMN Zizi – 2022. március 7. – FB

Ha családi viták kirobbantója volt, akkor azért, ha a kedvenc játékod, akkor pedig azért olvasd el: MINDEN, amit tudni akartál a világ egyik legnépszerűbb társasjátékáról!

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség