Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 996 db cikk

Injekció születésnapra – A jó ajándék pszichológiájának nyomában

WMN Life – 2021. augusztus 23. – FB

Kutatók szerint egészen másképp állunk az ajándékokhoz, ha adjuk vagy ha kapjuk őket, mások a szempontjaink, és a kiváltott hatást is eltérően értékeljük. Mi teszi a jó ajándékot? Miért nem baj egyáltalán, ha praktikus dolgot adunk, még ha ott helyben a másik esetleg nem ugrik is ki a bőréből tőle?

„Ez a munka kiöli belőled a prüdériát vagy a meghökkenésre való hajlamot” – Egy webcam-pornóoldal ügyfélszolgálatosának tapasztalatai

WMN SZEX – 2021. augusztus 19. – FB

Szövődhet szerelem egy erotikus tartalmakat gyártó szexmunkás és egy magányos férfi között, akik soha az életben nem találkoztak személyesen egymással?

Fiala Borcsa: A mérgezett egér megpihen (vagy legalábbis megpróbál) – WMN-naplók

WMN Life – 2021. augusztus 19. – FB

Kolléganőnk kétségbeejtő helyzetbe került, a vérnyomása pedig az egekbe. Te mit tanácsolnál neki, hogy tudna belassítani egy kicsit?

Krónikus fejfájást is okozhat a rossz tartás! – Hogyan előzhető meg a gyerekek gerincproblémája?

WMN Egszsg – 2021. augusztus 19. – FB

Mit tegyünk, ha azt látjuk, görbén tartja magát a gyerekünk? Mi okozza a gerincferdülést? Milyen sportok ajánlottak az érintetteknek? Legalább hány órát kell sportolnia egy kisiskolásnak, hogy ellensúlyozza az iskolai ücsörgést?

Felebarátod sikerét, pasiját és szövegét ne kívánd! – Megnéztük az Így vagy tökéletes című magyar filmet

Kult – 2021. augusztus 17. – FB

Egy film, aminek szinte minden pillanata a helyén van, a zenéje kellemes, a poénjai jól ülnek, a szereplői parádésak, a sztorija pedig pörgős, fordulatos és szórakoztató – egyszóval éppen azt nyújtja, amire most szükségünk van: egy könnyű, nyár végi, romantikus, vicces szórakozást. Fiala Borcsa ajánlja nektek az év magyar vígjátékát.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség