Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1361 db cikk

„A kisebbségi lét láthatatlanná tesz és elfeledi a valódi személyiségünket” – Az Elsőajtós járat című kiállítás a cigány önmeghatározásról is szól

WMN Ügy – 2024. április 25. – FB

Elsőajtós járat címen nyílt kiállítás a Mátyás téri Kesztyűgyár Galériában, mely a cigányság önreprezentációjának fájó hiányáról is szól.

Csed-törvény: alapjogot sért, mégis nyolc éve tévesen alkalmazzák

WMN Ügy – 2024. április 23. – FB

Már nyolc éve tévesen alkalmazzák csed feltételeit szabályozó törvényt, mégsem történt változás. A károsultak száma több száz lehet.

„A ruhát tisztára lehet mosni, a kezemet is, de a becsületemet nem” – Dávid története

WMN Life – 2024. április 22. – FB

Kőrösmezey Dávid, avagy a Lufis bácsi ismerős lehet a budapestieknek, minden délután a Nyugati pályaudvarnál árusít lufikat és Fedél Nélkült. Ismerjétek meg most a történetét is!

A tavaszi piacok sztárja spanyol csavarral – újkrumpli bravas (recepttel)

WMN KNYHA – 2024. április 20. – FB

Házi aiolival és spanyol bravas szósszal küldtük meg a tavaszi piacok sztárját, és annyit mondhatunk: SOHA TÖBBÉ nem akarjuk máshogy enni az újkrumplit!

Gyerünk piknikezni! – túrázol, eszel, gyönyörködsz, mi más kell?

WMN Life – 2024. április 19. – FB

Honnan ered a piknikezés műfaja? Hogy segített a francia forradalom az elterjesztésében? Mit evett Robin Hood a sherwoodi erdőben? Mi volt a beugró a brit pikniken? És milyen exkluzív élményt kínál a Pick a túrázni vágyóknak a népszerű ValMar popduóval együttműködve, hogy tovább gyűjtögethesd azokat az ízemlékeket, amikre majd jó lesz télen is visszagondolni? Fiala Borcsa elmeséli.

< 5 6 7 8 9 10 11 >