Júzer
Júzer

Ha néznék pornót... ezt húznám a fejemre

Júzer – 2016.10.14. – SzÉ

Pornót nézni csúnya dolog. Helyette próbáld ki ezt:

Elég szép az online lábnyomod? – 4 tipp a szakembertől, hogy tiéd lehessen a vágyott állás!

Júzer – 2016.10.11. – KJ

Hogy ne bukj el az álláskeresésben már jóval a személyes találkozó előtt – 4 praktikus tipp.

A jövő megérkezett – igaz, még csak Belgiumba

Júzer – 2016.07.31. – WMN

Pepper szívesen elkísér a vizsgálóba. Nem vág pofákat, nem siettet, nincs agyonhajszolva, mindenkihez ugyanolyan kedves. Pepper nem ember, hanem egy roppant intelligens robot. Néha tanulhatnánk tőle...

Így lettem okleveles programozó egy nap alatt

Júzer – 2016.06.23. – KJ

Kárpáti Judit meglátogatta az iskolát, ahol lányok ismerkedhetnek meg a programozás gyönyörűségeivel. És azóta ő is programozó akar lenni. Na tessék.

Hat iskola, amely forradalmasította a tanévet - 3D-ben

Júzer – 2016.06.15. – WMN

Nem volt könnyű az idei tanév. De ez a cikk most nem arról szól, hogy mi mindennel van baj, hogy mi minden NINCS. Hanem arról, ami VAN, de legalábbis LEHETNE, akár minden iskolában. Mutatunk hat olyan sulit, ahol nem félnek a gyerekek kreativitásától. Sőt.

Ezt tanulhatná az egészségügy Stanley Kubricktól, az egyik legnagyobb science fiction rendezőjétől

Júzer – 2016.06.02. – WMN

A betegek és a technológiát ismerő fejlesztők bevonása nélkül nem lehet az egészségügyet modernizálni - állítja Dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató. De mit tanulhatnak az orvosok és a döntéshozók a science fiction filmekből? Olvasd el!

Befutott a technika gyorsvonata – Gyerünk, lányok, felszállás!

Júzer – 2016.03.30. – KJ

Kritikus gondolkodás, önálló döntéshozatal, kreativitás, érzelmi intelligencia... tanítják ezeket ma az iskolákban? És te megtanítod a gyerekedet rájuk? Mert a kutatások szerint nekik leginkább ezekre a tulajdonságokra lesz szükségük ahhoz, hogy érvényesüljenek.

Küldj vagány csajt telefonon! – Mostantól képben mondjuk el

Júzer – 2016.03.09. – FB

És igeeen! Végre valakinek eszébe jutott... és meg is csinálta! Mostantól küldhetünk boxoló, dobos, geek, vegyész, dolgozó anyuka, vagy akár szeplős, plus size és mozgássérült futó emojikat is! Sokszínű hangulatjeleket mindenkinek! Mit mondjunk... itt volt az ideje.