A csilis pitétől a mexikói forró kutyáig – Így bolondítottuk meg a tortillát nyolc receptben!
Fahéjas nachos? Nutellás quesadilla? Hallatlan!
Fahéjas nachos? Nutellás quesadilla? Hallatlan!
A következő három gyors recept után nem ugyanúgy nézel majd a zabpehelyre, a kókuszreszelékre és a rizsre... Mert bizony vízzel összeturmixolva tényleg növényi alapú, tejjellegű készítményt kapsz belőlük! Mutatjuk, hogyan.
Ma van a burgonyacsipsz világnapja, és kolléganőnk igazi rajongóként alaposan megünnepli. Csipsztörténet, teljes menü tele csipsszel, és ötlet arra, hogy mit érdemes tenni, ha a kezedbe akad egy zacskó krumpliszirom (meg kell enni!).
Ennél zöldebb ételt momentán nem tudunk mutatni nektek!
Ha a szakácskönyvrajongásnak emberi neve lenne, akkor Dudics Emesének hívnák.
Már a tizennyolcadik században is országhatárokon átívelő harc ment a legjobb séfekért. A tehetősebb nemesek, politikusok és üzletemberek bizalmához ugyanis szintén a gyomrukon keresztül vezet az út, úgyhogy stratégiai fontosságú lépés volt, ki vezeti a konyhát.
Flóra főzelékei a következő napokra: a multifunkciós 4 az 1-ben, a villámgyors és a nem főzelékszerű. Melyiket próbáljátok ki?
Csenge vagyok. Sajtfüggő.