1. Végre kimondhatom.  

Ölelkezős típus vagyok…

 2. A látszat csal

Néha mi is szeretnénk kiskanálnak lenni…

via GIPHY

3. Mi a helyzet az erekcióval? 

Az erekció nem mindig jelenti azt, hogy kanosak vagyunk. Egyszerűen csak… feláll a kis haver, én meg: „na, mi újság barátom, látsz valamit?”

 4. Mi a baj? Tudhatnád…

Ha szeretnétek valamit tőlünk, csak mondjátok. Feladatorientáltak vagyunk. Ha azt mondod, hogy „hideg van”, az nekünk nem azt jelenti automatikusan, hogy „légyszi, hozz egy takarót”. Ha valamiért haragszol, akkor mondd el, mi bánt. Nem biztos, hogy azonnal le tudok mondani a rossz szokásomról, de ha reális a kérés, és megvalósítható, amit kérsz, akkor igyekezni fogok. A lényeg, hogy ne gyűjtsd magadba napokon át a haragodat, és ne lamentálj azon, hogy „vajon miért nem veszem észre”.

5. Vajon mire gondolhat, miközben rám néz? 

Nem bámullak téged. Csak azon merengek éppen, hogy, ha a középkori Angliában lennénk, vajon hogyan vágtam volna bele a saját kézműves kocsmám megvalósításába. Csak közben simán feléd néz az arcom…

6. Vajon mire gondolhat müzlievés közben? 

A minap egy reggel belealudtam egy cikkbe, ami a harci repülőkről szólt… Álmomban pilóta voltam, és természetesen harci repülőt vezettem. Aztán valahogy megjelent egy T-rex az álmomban… aki harci repülőt vezetett. Minden alkalommal, amikor eszembe jutott az álmom, hogy egy T-rex repülőt próbál vezetni, szétröhögtem magam. A feleségem kérdezte, hogy mi bajom, de megnyugtattam, hogy jól vagyok.

Aztán megint elkezdtem szakadni a röhögéstől, mert eszembe jutott, hogy nézne már az ki, ha egy T-rex repülőleckéket venne egy iskolában, de komolyan?! Most épp veszekszünk a feleségemmel. Gyanúsan méreget, azt hiszi, hogy valamit titkolok előle. Mi, pasik, nem vagyunk ennyire rejtélyesek, néha egyszerűen csak tényleg azon röhögünk, hogy egy T-rex az iskolapadban ül, és megpróbál buzgón jegyzetelni a szélsebességről meg az emelkedésről.

via GIPHY

7. Mire gondolsz? Semmire! Aha, persze.

Amikor megkérdezitek tőlünk, hogy „mire gondolsz épp?”, és azt válaszoljuk, hogy „semmire”, akkor az sokszor tényleg igaz. Soha ne becsüld alá a férfinép azon képességét, hogy egyszerűen nem agyalnak folyton valamin.

8. Trükkök

Kánikula idején, ha azt látod, hogy egy pasas fura táncmozdulatokat csinál, valójában, hogy is mondjam… nem táncol… Csak próbálja az izzadságtól összetapadt heréit szétválasztani.

via GIPHY

9. Bókok, szeretjük a bókokat

Volt egy csajom, aki azt mondta, hogy „jól áll nekem ez a frizura”. Négy éve így hordom a hajamat.

10. Kamaszfiúk és a titkolózás

Ha van egy kamasz fiad, soha ne ronts be a szobájába, hogy azonnal kelljen ki az ágyból, mert kéne valami apróságban segíteni. Értékelni fogja, hogy nem kell a reggeli merevedését az anyjának látnia. Adj neki öt percet!

11. Jó tanács, szív küldi szívnek

Az esélyeidet határozottan növeli a céljaid elérésében, ha nyíltan, egyenesen elmondod, mit is szeretnél pontosan.

via GIPHY

 

forrás: Reddit