WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 3024 db cikk

750 plüssmackót ültet köréd, és ha kell, mesét is olvas neked – Szabó Tibor és a Rengeteg RomKafé története

WMN Life – 2024. július 10. – WMN

Ha valaki felnőttként is képes visszatérni a gyermeki szemlélődés állapotába, ha valakit boldogsággal tölt el egy apró, kedves gesztus, vagy elmosolyodik a tavaszi nap első melegebb sugarától, az imádni fogja Szabó Tibor kávézóját, a Rengeteg RomKafét.

A saját zöldségből készült vacsora után nincs megállás! – Újságíróból lett biokertész Dóra Melinda Tünde

WMN Life – 2024. július 6. – WMN

Egyre többen álmodozunk arról, hogy egyszer felállunk majd az íróasztal mellől, és valamilyen természetközelibb, stresszmentesebb foglalatosságot találunk, elkezdünk például kertészkedni. Dóra Melinda Tünde gazdasági újságíróból lett biokertész, az elsőre idillinek tűnő váltás mégis számos kérdést hívott életre: elég kihívás-e egy modern városi nőnek a kétkezi munka?

„A vendéglátóipar ezer sebből vérzik, és még jobban kivéreztetik” – 7 erős gondolat Palágyi Eszter séftől

WMN Life – 2024. július 4. – WMN

Palágyi Eszter Michelin-csillagos séf elhagyja Magyarországot, miután kiújult daganatos betegsége. Költözése előtt egy nappal beszélgettünk vele, a jelenkori magyar nyilvánosságban szokatlanul nyíltan és keményen fogalmazott a magyar gasztronómia kontraszelektált működéséről, a hatalomközeli erők térnyeréséről, a hazai egészségügy helyzetéről, a mérgező közállapotokról.

Életközepi válság, elakadás, kiégés – A 40-es, 50-es nők küzdelmeről miért nem beszél senki?

VIM – 2024. június 23. – WMN

Hibáztathatjuk-e magunkat akkor, ha nem merünk, nem akarunk mindent eldobni vagy kockáztatni, amit az évek során elértünk? S ha ez így van, akkor értelmetlen az állandó vágyakozás a gyökeres változtatásra?

Háromgyerekes anya az iskolapadban: Rengetegszer akartam feladni és azt mondani: nem megy tovább

VIM – 2024. június 20. – WMN

Mennyit bír el egy anya? – teszi fel a kérdést olvasónk, a háromgyerekes Petra, aki a harmadik szülését követően döntött úgy: visszaül az iskolapadba. A sikeres felvételi csak az első lépés volt, utána számtalan nehézséggel kellett szembenézni, és olykor ott tartott, hogy nem bírja tovább, feladja. De valami mindig tovább lökte.

< 1 2 3 4 5 6 7 >