Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 801 db cikk

Egyetlen hibás kattintással elbukhatod az összes pénzed

WMN Life – 2023. december 15. – TF

Ne gondold, hogy csak akkor kerülhetnek csalók birtokába a bankkártyád adatai, ha egy megbízhatatlan oldalnak adod meg őket, és abban se reménykedj, hogy a bankod kártalanít, ha egy olyan linkre kattintottál, amire nem kellett volna…

Ha a mi gyerekünk a bántalmazó – szakértői tippek szülőknek

WMN Suli – 2023. december 13. – TF

Hogyan reagáljunk szülőként arra, ha a gyerekünk az iskolai (óvodai) közösségében bánt másokat? És ha azt tapasztaljuk, hogy nem mond igazat nekünk erről? Milyen okok állhatnak a bántalmazó viselkedés mögött, és mi segít kezelni az indulatokat? Szakembert kérdeztünk.

Amikor te vagy az utolsó a sorban a saját életedben – Mindent bele! podcast a határhúzásról

Mindent bele! – 2023. december 11. – TF, KAd

Négy nő, négy fontos és sokak számára hasznos gondolat D. Tóth Kriszta, Filákovity Radojka és Krajnyik Cinti beszélgetéséből Kurucz Adrienn moderálásával a nemet mondásról, a határhúzásról, a ténylegesen magunkra szánt időről, és arról, hogyan ne te legyél a legeslegutolsó a saját életedben. És ha elolvastad, akkor a beszélgetésüket is érdemes meghallgatnod!

Párkapcsolatban színlelik a legtöbben az orgazmust – de miért?

WMN SZEX – 2023. december 10. – TF

Egy magyar kutatás szerint a nők leginkább a párkapcsolatukban színlelik az orgazmust, de sokan még egyéjszakás kaland során is ehhez az eszközhöz folyamodnak. Ez már csak azért is aktuális kérdés, mert a legtöbb tanulmány szerint az ünnepi időszakban jelentősen megugranak az óvszereladások, vagyis karácsonykor is szexelnek az emberek (meglepő, ugye?). Már csak az a kérdés, hogy mennyire jó nekik.

Nagy Ervin: A hibáimból nem tanulok, nincsen önreflexióm – Te+én Gyárfás Dorkával

Te + én – 2023. december 5. – GyD, TF

Ha valaki azt mondja, hogy nincs önreflexiója, az valójában nem egy önreflexió? Nézzétek meg a Nagy Ervinnel készült Te+én adást, és írjátok meg, hogy szerintetek jogos-e az önkritikája.

< 7 8 9 10 11 12 13 >