Tóth Flóra cikkei

Összesen: 563 db cikk

Pumped Gabo: Megbántam, hogy melegpornóztam – Te + én

Te + én – 2022. április 22. – TF

Ha már kialakítottatok egy képet magatokban Pumped Gabóról, most tegyétek félre kicsit, és nézzétek meg, milyen út vezetett az elhíresült táncától (és a kikerült melegpornó-felvételeitől) oda, hogy mára az ismertségét a környezetvédelem és a tanársztrájk ügyének támogatására használja.

„Már százszor megmondtam, hogy ne csináld!” – Nem biztos, hogy a tiltások állandó ismételgetése eredményre vezet a gyerekeknél

WMN Life – 2022. április 20. – TF

A legtöbb kisgyereket nevelő szülő néha úgy érzi, hogy mindenféle hatás nélkül, mégis vég nélkül ismételgeti a következőket: „ne csináld ezt”, „ne tedd azt”. De vajon a gyerekek miért nem reagálnak az ezerszer elismételt tiltásokra? És mi van akkor, ha nem is a folyamatos ismételgetés a jó út?

Maradt a húsvéti sonkából? Megmutatjuk, mi mit kezdünk vele!

WMN KNYHA – 2022. április 19. – TF

Ha jól tippelünk, mára mindenki kicsit megcsömörlött a sonka–tojás–torma-szentháromságtól, akinek a hűtőjében viszont árválkodik még egy kisebb-nagyobb darab sonka, egy maradékmentő projekttel találja szemben magát. Ti milyen étellel adtok új életet neki?

Tóth Flóra: Ünnepi kukázás és kétes kimenetelű harc a molyok ellen – Húsvéti WMN-napló

WMN Life – 2022. április 18. – TF

Ha valaki nagyon rákészül az ünnepre, vagy bármire… akkor a dolgok általában nem úgy alakulnak, ahogy eltervezi. De ennek is vannak fokozatai. Tóth Flóráéknál az idei húsvét erős fokozaton zajlik.

Gyerekekkel kerekeken – Szabályok és hasznos tippek biciklizéshez, rollerezéshez, görkorizáshoz

WMN Life – 2022. április 15. – TF

Önerőből kerekekkel közeledni nagy élmény… lehet, de ha az ember gyerekekkel indul útnak, vannak buktatói is – a szó szoros és képletes értelmében is. Tóth Flóra osztja meg tapasztalatait.

< 7 8 9 10 11 12 13 >

WMN közösség