Tóth Flóra cikkei

Összesen: 542 db cikk

Nem a szexuális partnerek számától függ, hogy elkapod-e! – Tabuk nélkül a HPV-ről

WMN Egszsg – 2022. június 26. – TF, DD

A legtöbb ember élete során átesik a HPV-fertőzésen, így elengedhetetlen, hogy megdőljenek a tévhitek, és ne legyen tabu a többféle ráktípus, illetve elsősorban a méhnyakrák „előszobájaként” is ismert állapot. Janicsák Veca énekesnő érintettként mondja el, mit tapasztalt, és két szakembert is kérdezünk a témában. Hiánypótló kerekasztal-beszélgetés a HPV-ről.

„Tüsszentés előtt mindig keresztbe teszem a lábam” – Az inkontinencia nemcsak az időseket érinti

WMN Egszsg – 2022. június 22. – TF

Harmincas és negyvenes nők mesélnek (természetesen név nélkül) azokról a helyzetekről, amikor vizelettartási problémákkal küzdenek. De miért is kell szégyellni, és egyáltalán együtt élni ezzel a meglepően sok fiatal nőt érintő problémával? Nőgyógyász szakértővel vesszük végig a vizelettartási problémák típusait és megoldási lehetőségeit.

WMN-kvíz: Milyen nyaralótípus vagy?

WMN Nyár – 2022. június 21. – TF

Végre itt a nyár, és ha szerencsések vagytok, akkor mindennek ellenére (horribilis árak, szabadságok és nyári szünetek) eljuttok nyaralni. De vajon városba, vízpartra, esetleg természeti kalandozásra érdemes indulni? Ha kitöltitek a kvízünket, kiderül, milyen nyaralótípusok vagytok, és hova érdemes utaznotok.

„Néha előre bejelentem, hogy mindjárt kiabálni fogok” – Töprengés a jó szülőségről

WMN Life – 2022. június 16. – TF

Tele a fejünk azzal, hogyan kellene mások szerint jól csinálni a gyereknevelést. Szerencsére a legtöbb szakember azt is elmondja, hogy senki sem tökéletes, például a legtöbb szülő néha elveszíti a fejét, és kiabál. Vagy valamiféle zsarolós trükkhöz folyamodik, ami szintén nem túl „elegáns”. Tóth Flóra azon töpreng, mi fér bele a családi kommunikációba, és mi nem.

Egyéves a „pedofiltörvény” – Öncenzúra, szorongás, bizonytalanság, tiltások és kiskapuk az iskolákban

WMN Ügy – 2022. június 15. – TF

Ígért, de még mindig nem létező nyilvántartás, a gyerekek jogainak megsértése miatt tiltakozó civil szervezetek, öncenzúra vagy éppen kiskapukeresés (és -találás) az iskolákban… Egyéves a köznyelvben gyakran „pedofiltörvény”-ként emlegetett szabályozás. Civil szervezeteket és előadókat kérdeztünk a tapasztalatokról.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség