Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 814 db cikk

Dr. Schwab Richárd: Egészségi okokból a nőknek 40 körül el kellene kezdeniük foglalkozni a testükkel

KI VELE! – 2024. május 27. – TF

Mikor és mitől érezzük magunkat szépnek? Hogyan hat az énképünkre a közösségi média, a filterek és retus világa? Mikor érdemes elkezdenünk foglalkozni a testünkkel, ha sokáig szeretnénk élni? E kérdések mindegyike felmerült a Ki vele! szépségről, testképről és evésről szóló adásában.

A kutatások szerint jobb sofőrök a nők, mégis több előítélettel találkoznak

WMN Life – 2024. május 26. – TF

A kutatások azt igazolják, hogy a nők balesetmentesebben és óvatosabban közlekednek, és még a parkolásban is jobbak, mint a férfiak. A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy a férfi sofőrökben jobban bízunk, és ők maguk is magabiztosabbak a vezetési képességeiket illetően.

Hogyan legyen kerted, ha még egy szobanövényt sem tudsz életben tartani? Hát így!

WMN Otthn – 2024. május 18. – TF

A „városi egér” vidékre költözik, és kertet épít az internet segítségével, pedig eddig még a szobanövényeit sem tudta életben tartani. Bénázás minden mennyiségben.

A kék zónákban tudják a hosszú élet titkát

KI VELE! – 2024. május 17. – TF

Az úgynevezett kék zónák azok a helyek a Földön, ahol a legnagyobb a 100 év fölötti emberek aránya. Vajon mi a titkuk ezeknek a helyeknek? Összeszedtük, mi a közös az itt élők mindennapjaiban.

Náray Tamás: Anyám és apám a szüleim voltak, nem a barátaim

KI VELE! – 2024. május 13. – TF

A Ki vele! című közösségi talkshow határhúzásról szóló epizódjának legjobb pillanatai közül emeltünk ki néhányat.

< 1 2 3 4 5 6 7 >