Tóth Flóra cikkei

Összesen: 459 db cikk

Tóth Flóra: Lelki szemetesládának, ajándék-kitalálónak és családi menütervezőnek lenni is munka!

WMN Life – 2021. december 7. – TF

Néha te is úgy érzed, hogy a munkatársaid pszichológusa vagy? Meg a férjed coacha? A gyereked asszisztense? A családod rendezvényszervezője? Simán lehet, hogy így van – és ezt úgy hívják, hogy láthatatlan érzelmi munka.

WMN-kvíz: Mit tudsz a Disney-univerzum titkairól?

WMN Play – 2021. december 5. – TF

Tudod, hány tornya van a Disney-logó várának? Vagy hogy melyik Disney-hercegnő látogatott el egy másik hercegnő meséjébe? Vagy azt, hogy mikor kezdett együtt dolgozni a Disney és a Pixar? Walt Disney születésnapja alkalmából egy kőkemény Disney-kvízzel készültünk nektek.

Ma már semmilyen tartalom nincs ingyen – A „kiflilopástól” a fizetőkapuval elérhető tartalmakig

Júzer – 2021. december 1. – TF

Talán ma már mindenki tudja, hogy a legegyszerűbbnek tűnő videós tartalom előállításához is kell pénz és munka, valahogy mégis az az elvárás, hogy „a neten” megkaphassuk ingyen. De biztos, hogy ingyen van az, amiért a megtekintés pillanatában nem fizetünk pénzzel? Dr. Guld Ádám médiakutatóval és Veiszer Alinda tartalomgyártóval beszélgettünk a netes tartalmak pénzügyi hátteréről.

Okostelefont adni egy gyerek kezébe olyan, mintha elé tennéd a világ minden jó és rossz dolgát, hogy válogasson

Júzer – 2021. november 30. – TF

A legtöbb gyereknek tízéves kora előtt saját okoseszköze van – hiszen ma már (főleg a Covid óta) kell a tanuláshoz, ráadásul mi, szülők is rengeteget használjuk a készülékeinket, gyakran a szemük láttára. De nincs az a gyerekmód, ami egy kíváncsi tízévest megvéd az internet minden szemetétől, ideértve az online bántások különböző formáit és a kamuinformációkat. Rémült könyvajánló egy internetestartalom-gyártó anyától.

Mit keresnek a Mikulás kémei a polcunkon? – Úgynevezett „Elf on the Shelf” advent

WMN Ünnp – 2021. november 28. – TF

Egy elég friss angolszász „hagyomány” segíthet a szülőknek beépíteni az adventi várakozást a hétköznapokba, méghozzá édességhalmok és ajándékhegyek nélkül. Kell hozzá egy cuki (vagy valaki szerint kicsit ijesztő manó), és néhány ötlet. Tóth Flóra úgy ajánlja az „elfezést”, hogy ő is csak most fogja kipróbálni.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség