Tóth Flóra cikkei

Összesen: 598 db cikk

Ez tényleg nagyon fura világ – olyan, amiben élünk

Kult – 2022. november 24. – TF

Transzgenerációs traumák, szuper PC család és nagyon nem PC nagypapa, bizarr világ a meglévő (szintén bizarr) világ alatt, különleges lények és egy végső csattanó, amitől minden értelmet nyer. Tóth Flóra a gyerekeivel nézte meg a Disney új animációs filmjét, a Fura világot.

Mit keresnek a Mikulás kémei a polcunkon? – Úgynevezett „Elf on the Shelf” advent

WMN Ünnp – 2022. november 23. – TF

Egy elég friss angolszász „hagyomány” segíthet a szülőknek beépíteni az adventi várakozást a hétköznapokba, méghozzá édességhalmok és ajándékhegyek nélkül. Kell hozzá egy cuki (vagy valaki szerint kicsit ijesztő manó), és néhány ötlet. Tóth Flóra úgy ajánlja az „elfezést”, hogy ő is csak most fogja kipróbálni.

Desszertek ezer forint alatt (4 könnyű recepttel)

WMN KNYHA – 2022. november 22. – TF

Fantasztikus filléres finomságok Flóra konyhájából, ahol mindig szempont, hogy a gyorsan és a könnyen elkészülhessen az ennivaló.

Milyen bekuckózás illik hozzád? – A WMN (önironikus) romcsi kvíze, amiben köszönünk a decembernek is

WMN Play – 2022. november 16. – TF

Dolgok, amiket senki nem látott jönni: egy teljes kvíz a bekuckózásról! Figyelem: csak humorérzékkel, (ön)ironikus értelmezési képességgel érdemes tovább olvasni. Különösen veszélyes nyelvi elemek, például a bekuckózás és a pocaklakó szavak halmazati előfordulása várható kattintás után.

Ez egy sokkal kevésbé frusztrált ország lenne, ha mindenki kicsit többet nyúlna magához – Mindent bele! podcast az önkielégítésről

Mindent bele! – 2022. november 15. – TF

Eddig is azt mondtuk, hogy a Mindent bele! podcastunkban tényleg mindenről beszélgetünk, de most bebizonyítjuk: ezúttal az önkielégítésről, szexuális önismeretről és bizony a punciról beszélget Fiala Borcsa, Szabó Anna Eszter és Jámbor Eszter szexedukációs szakértő Tóth Flórával.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség