Takács Dalma cikkei

Összesen: 72 db cikk

Takács Dalma: A terápián sosem szeretnék spórolni

WMN Life – 2023. szeptember 22. – TD

A WNN-csapat új tagja az apukáját tartja a hősének, és azt vallja: a szabadság az, ha kételkedhetünk. Takács Dalma találkozása a Proust-kérdőívvel:

Sportolni kéne, de minden más fontosabb – miért olyan nehéz elköteleződni a mozgás mellett?

WMN Life – 2023. szeptember 22. – TD

Mindannyian tudjuk, hogy a rendszeres mozgás az egészséges élet záloga, mégis hajlamosak vagyunk kibúvókat keresni (és találni!), hogy ne kelljen sportolnunk. Ha viszont (újra) felpörgetnéd a motivációdat, Takács Dalma írása segíthet!

„Ha a párkapcsolatod nem dobod el egyik napról a másikra, a ruháddal miért tennéd ezt?”

WMN Life – 2023. szeptember 17. – TD

Az öltözködésen át történő társadalmi identitás létrejötte két szakaszból áll: az egyik, amikor felöltözünk, és a másik, amikor a társadalom „jóváhagyja” ezt. A félelem, gátlás, öncenzúra általában a másodikból fakad. Interjú Csalár Bence divatszakemberrel az öltözködés pszichológiai aspektusáról.

Hiába a kedves szavak, úgyis rájön majd, hogy jobb nélkülem

WMN Life – 2023. szeptember 16. – TD

Bizonyára te is ismersz olyan embert (vagy épp te vagy az), akinek meggyőződése: minden kapcsolata kudarcra van ítélve, hiszen szerettei úgyis elhagyják, megbetegszenek vagy meghalnak, ő pedig egyedül marad.

Elefánt: „Mind »ugyanoda« megyünk, csak az időn meg az időpontokon egyezkedünk”

Kult – 2023. szeptember 15. – TD

Bár az Elefánt két tagjával elsősorban a Budapest Parkos nagykoncertjük, az űrpogó rejtelmei és az új lemez kapcsán ültünk le beszélgetni, végül az is kiderült, hogyan dolgozta fel Szendrői Csaba édesapja elvesztését, miképp küzdött meg egy nehéz betegséggel, miért tartják fontosnak a zenekari csoportterápiát, és miért gondolnak a zenekarra egy komplett univerzumként.

< 1 2 3 4 5 6 7 >