Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 349 db cikk

Mi lennék ma, ha az iskolában nem hülyéznek le? (És milyen lennék, ha nem hülyézném máig magam?)

WMN Ügy – 2022. november 7. – SzAE

„Vajon hány bátorító szón, hány jól kezelt kudarcélményen – vagy épp annak hiányán – múlik, hogy az ember milyen pályára terelődik?” – Anna Eszter egy másik valóságban talán orvos is lehetett volna. De ebben, itt és most, újságíró. Aki arról ír, hogy orvos is lehetett volna, ha…

Kovács Patrícia: Most már megmutatok dolgokat, amiket eddig nem – Te+én

Te + én – 2022. november 4. – SzAE

Sokan szeretik hangoztatni, hogy végre beértek, megérkeztek, a helyükön vannak, de van, akinek ezt mondani sem kell, mert minden gesztusa önmagáért beszél. A Te+én legújabb epizódjának vendége, Kovács Patrícia hosszú utat tett meg addig, hogy ma csillogó szemmel, kisimult arccal képviselhesse, amit a karjára tetováltatott: igaz, kedves, bátor.

„Nem mertem. Nem akartam problémás lenni” – Vallomás a ki (nem) mondott és a meg nem hallott „nem”-ről

WMN Life – 2022. november 2. – SzAE

„[…] ha hiszed, ha nem, hiába mondtam ki a bűvös szót, mégis, azóta sem hallgat el a belső hang, hogy talán nem mondtam elég hangosan, elég határozottan. És ezen nem segít az áldozathibáztató kommentek olvasása sem. Bizony, megesett az is. Amikor mondtam, kértem, a könnyem is kicsordult.” – Nem mindenkinek könnyű nemet mondani. Pláne, ha a „nem”-et nem hallják meg.

„A tudatos családtervezéshez működő egészségügyi és oktatási rendszerre is szükség van!” – Ilyen volt a Hello, WMN! (videó)

Hello, WMN! – 2022. október 29. – SzAE

Ha szeretitek az izgalmas beszélgetéseket és a megosztó témákat, akkor ezt a videót is szeretni fogjátok! Ilyen volt a legutóbbi Hello, WMN!-estünk:

„Bárcsak én is olyan anya lennék, mint ő!” – A szomszéd anyja mindig zöldebb. De miért?!

WMN Life – 2022. október 25. – SzAE

Egyes anyukák így, bezzeg más anyukák úgy… De miért mérik az anyák mindig egymáshoz magukat?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség