Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 67 db cikk

Szabó Anna Eszter: „A karácsony a szüleim fizikai jelenléte és a családi ház nélkül egyet jelent a visszavonhatatlan felnövéssel”

WMN Life – 2020. december 24. – SzAE

Mit ér az ünnep anya húslevese, a mindig ugyanott ugró hanglemez és a megszokott, édes kis semmiségek nélkül? Vagy újrateremthetjük ezeket a fontos momentumokat ebben a furcsa évben is? Szabó Anna Eszter végigveszi a számára legfontosabb apróbb-nagyobb családi hagyományokat, amitől nekik karácsony a karácsony.

Én nem sírok, te sírsz! – Így lettek meghatározó ünnepi jelenséggé a karácsonyi reklámok

WMN Life – 2020. december 21. – SzAE

Az évnek van egy időszaka, amikor nem elkapcsolsz a reklámokról (na, jó, egy részükről), hanem újranézed őket a YouTube-on. Megbocsátod a giccset, alig várod, hogy kidurranjanak a könnycsatornáid, és lelkesen osztod tovább az életérzést. Szabó Anna Eszter utánajárt, honnan indult az ünnepi reklámfilm műfaja, és hogyan lett mindannyiunk kedvenc „guilty pleasure”-jévé.

„Azt mondjátok, ez a szeretet ünnepe? Bizonyítsátok be!”

WMN Life – 2020. december 17. – SzAE

Mire valaki kimatekozza, hogy fog kinézni a karácsony, ki kivel (nem) találkozik, mi (nem) lesz a menü, ki hova (nem) megy, érzelmileg teljesen kimerül, mintha önmagában a készülődés nem lenne amúgy is stresszes sokszor. De muszáj annak lennie?

Legyen az új karácsonyi hagyomány, hogy összetartozunk! – Ajándékötletek egy másfajta ünnephez

WMN Life – 2020. december 12. – SzAE

Idén minden nyugalmas pillanat számít, ahogy sok háztartásban minden fillér is. „A lényeg a gondolat” – tartja a mondás, és ezzel ért egyet Szabó Anna Eszter is, aki temérdek olyan ötletet hozott, aminél az ajándékozott érezni fogja, ez csak neki és róla szól.

Kívül-belül tisztaság, hogy ne csak a túlélésről szóljon a karácsony – 5 + 1 tipp az idei ünnepre, ami más lesz, mint az eddigiek

WMN Life – 2020. december 2. – SzAE

„Na de hogyan teremtsünk meghitt ünnepi hangulatot a pandémia kellős közepén? Hogyan karácsonyozzunk úgy, hogy senki ne legyen veszélyben, de közben mégse a vírusról szóljon minden?”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség