Szabó Anna Eszter

Szabó Anna Eszter újságíró, videószerkesztő, két gyerek anyukája. Fő témái – micsoda meglepetés! – az anyaság, a női lét sokszínűsége, traumafeldolgozás, környezetvédelem és fenntarthatóság, de ha közügyekről, vagy kultúráról van szó, akkor is lelkes.

Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 543 db cikk

A telihold-rituálénak is jár az a tisztelet, mint az imádságnak

WMN Life – 2024. február 24. – SzAE

Olvassátok el ezt a cikket, majd nézzetek fel az égre! Nem kell hinni semmiben, csak gyönyörködjetek a teliholdban. Persze, ha kedvet kaptok valamelyik rítushoz, akkor nem tarthatunk vissza senkit…

Miss Frankfurti Virsli, Miss Holokauszttúlélő és Miss Pelenka – bizarr szépségversenyek a világ körül

WMN Life – 2024. február 20. – SzAE

Hogy mi a közös a holokauszttúlélőkben, a krinolinban és a textilpelenkában? Hogy mindnek a neve alatt hirdettek már meg szépségversenyt. Nem, ez nem vicc. És igen, csak a jéghegy csúcsa.

Ártatlanul börtönözték be a kislányától elszakított nőt – Megnéztük a Nazanin című dokumentumfilmet

Kult – 2024. február 18. – SzAE

Hat évet töltött a kislányától, férjétől távol egy iráni börtönben Nazanin-Zaghari Radcliffe, teljesen ártatlanul. Kiszabadulásának történetét ajánljuk:

A bátorság tánca: tarol a közösségi médiában a fiatal maori képviselő beiktatási beszéde

WMN Life – 2024. február 18. – SzAE

Az egész világot bejárta a legfiatalabb új-zélandi képviselőnő parlamenti beszédéről készült videó, amelynek során a maorik ősi táncát, a hakát adja elő. A kommentszekcióban azonban sokan neki estek.

Hányan vagyunk az ágyban akkor, amikor azt hisszük csak ketten vagyunk? – A szex közbeni szorongásainkról

WMN SZEX – 2024. február 17. – , SzAE

Bármi miatt szorong az ember szex közben, szinte biztos, hogy a félelmek, aggodalmak gyökere mélyebben keresendő, mint ahogy azt a felszín sugallja. Legalábbis ezt mondja a pszichológus. És még sok minden mást.

< 1 2 3 4 5 6 7 >