Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 162 db cikk

Mikor csókolják meg végre egymást?! – Híres tévés párok, akiknek drukkoltunk

WMN Zizi – 2021. augusztus 18. – SzAE

Ugye, nem csak mi imádjuk, ha kedvenc párosaink végre egymás karjaiba fonódva, zenés kísérettel végre megcsókolják egymást? Ugye, nem?

Szabó Anna Eszter: Nem akarom elveszíteni a reményt, mert onnantól kezdve hazudnom kellene a gyerekeimnek minden egyes nap! – WMN-naplók

WMN Life – 2021. augusztus 16. – SzAE

„Próbáljuk védeni magunkat a rossz hírektől, megengedjük magunknak azt a luxust, hogy nem olvassuk őket, hogy social media és hír-detoxot tartunk, de ezt csak akkor tehetjük meg, ha nem szenvedünk aktívan mindattól, ami elől homokba dugnánk a fejünket. Távol tartjuk magunktól a társadalmi problémákat, de csak az teheti meg, aki nem érzi őket a saját bőrén.”

„Aki felháborodik, hogy a #metoo miatt nem lehet már bókolni, nem érti, miről szól ez az egész” – A flörtölés művészete a pszichológus szemével

WMN Life – 2021. augusztus 14. – SzAE

„A flörtbe semmi nem fér bele a játékosságon kívül. Én abból indulok ki, hogy ha egymásra mosolyog két ember, amitől egy pillanatig jó lesz, az a flört. Amint ebbe más is beépül, tudatos elemek, felborul az egyensúly, az már más lapra tartozik. Továbbra is fogalmi zavar van, amikor ugyanis egy pasi a nő után fütyül, az nem flört. Az sem flört, ha a főnök megdicséri az alkalmazottja külsejét, nem flört, hiszen nem helyénvaló, így máris nem ártatlan az egész.”

„Ha levágod a hajad, kinő a bajszod” – A rövid hajú nők nyomában

WMN Szpsg – 2021. augusztus 13. – SzAE

Nem, ha levágod a hajad, nem nő ki a bajszod. (Spoiler: az előbb-utóbb amúgy is kinő, tök mindegy, milyen a frizurád.) Na de hogyan is állunk a rövid hajú nőkkel?

A boldog kapcsolat titka: soha ne feküdj le haraggal! – De miért nem mindig hasznos „időre” kibékülni?

WMN Life – 2021. augusztus 10. – SzAE

Sokan gondolják úgy, hogy mindenképp ki kell beszélnünk magunkból a konfliktusokat a párunkkal, mielőtt lefeküdnénk aludni. De biztosan ez a sírig tartó boldogság kulcsa? Vagy inkább kontraproduktív, ha fáradtan még ki is véreztetjük egymást? Szabó Anna Eszter igyekezett minden oldalról megvizsgálni a kérdést.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség