Szabó Anna Eszter

Szabó Anna Eszter újságíró, videószerkesztő, két gyerek anyukája. Fő témái – micsoda meglepetés! – az anyaság, a női lét sokszínűsége, traumafeldolgozás, környezetvédelem és fenntarthatóság, de ha közügyekről, vagy kultúráról van szó, akkor is lelkes.

Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 529 db cikk

Családi lelki terror: ünnepi különkiadás

WMN Ünnp – 2023. december 11. – , SzAE

Miért olyan nehéz őszintén beszélni arról, hogyan (nem) szeretnénk ünnepelni? Miért bukkan a felszínre karácsonykor minden feloldatlan konfliktus? Olvassátok el Anna Eszter és pszichológus édesanyja, Kazimir Ágnes beszélgetését!

„Kislány voltam, de az alakom egy nőére emlékeztetett” – Ilyen az élet nagy mellel

WMN Szpsg – 2023. december 5. – SzAE

Biztos, hogy minden nő nagy mellre vágyik? (Nem.)

Az életformánkat védjük, nem a bolygót – Elolvastuk Greta Thunberg Klímakönyvét

Holnap – 2023. december 4. – SzAE

Sokak szerint – szerzőnket beleértve – az év legfontosabb könyve a Klímakönyv, amit Greta Thunberg állított össze több mint száz szakértő, író és kutató közreműködésével. Olvassátok el Anna Eszter ajánlóját!

„Az álom olyan, mint egy izgalmas csomag. Megéri kibontogatni” – beszélgetés a rémálmokról

WMN Life – 2023. december 1. – , SzAE

Mit üzennek a rémálmok? Feltétlenül rosszat jelentenek? És mi a helyzet a visszatérő rémálmokkal? Mi a különbség rossz és rémálom között? Erről is beszélget Anna Eszter és pszichológus édesanyja, Kazimir Ágnes néhány igen személyes álom fejtegetése kapcsán.

Légylárvafarmot álmodott meg az autizmussal élő nő, hogy végre leválhasson a családjáról

WMN Life – 2023. november 28. – SzAE

Míg a nézőből talán undort váltanak ki a csúszó-mászó ízeltlábúak, addig Szabó Mariann-nak, a Bogárétel Alapítvány létrehozójának a béke szigetét jelentették egy mérgező közegben, és az esélyt egy önállóbb, szabadabb életre.

< 4 5 6 7 8 9 10 >