Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 218 db cikk

„Az ember nemi szervtől függetlenül egyenlő jogokat érdemel!” – WMN Mindent bele! podcast Réz Annával és Puzsér Róberttel

Mindent bele! – 2022. október 11. – KC

Feminizmus, abortusztörvény, nemek közötti bérkülönbségek, szégyenérzet és bűntudat. Csak hogy néhány témát említsünk a Réz Anna és Puzsér Róbert közötti parázs vitából. Hallgassátok meg a Mindent bele! podcast különleges epizódját, ahol a vendégek tényleg tabuk nélkül beszélgettek napjaink legmegosztóbb kérdéseiről!

A végtelenbe és tovább! – Tom Cruise az űrben készül forgatni

Kult – 2022. október 10. – KC

Azt hitted, az a durva, hogy hatvanévesen kaszkadőr nélkül forgatja a vadabbnál vadabb akciójeleneteket? Tévedtél.

„Akár lesz gyereke az embernek, akár nem, mindig lesznek olyan pillanatok, mikor megbánja” – Elolvastuk A pánik éveit

Kult – 2022. október 8. – KC

„Az áramlásnak nevezett években arra próbálunk rájönni, kik is vagyunk, hol van a helyünk a világban, milyen szerepet kívánunk betölteni, és arra keressük a választ, amit egy harminchoz közeli nőnek állandóan feltesz a környezete: akarunk-e gyereket, ha igen, mikor, és ha nem, miért nem?”

Krajnyik Cintia: Az elmúlt tíz évet műtötték ki belőlem

WMN Egszsg – 2022. október 5. – KC

„Felbugyog bennem az önvád, amit egy másik, anyaszerepre készülő énem igyekszik elcsitítani. Nem a te hibád. Nem tehetsz róla. Mindent megtettél.” – Mi történik, ha valakit minden igyekezete ellenére az előző műtétje után alig négy hónappal újra meg kell operálni? Krajnyik Cintia mesél nektek.

„Az exemmel hat különböző atomszexista és végtelenül bugyuta animét néztem végig” – Áldozatok, amelyeket a párunkért hoztunk

WMN Zizi – 2022. október 2. – KC

Összegyűjtöttük a szerkesztőségben, ki mekkora áldozatokat hozott már annak érdekében, hogy a párja kedvére tegyen. Vajon kinek kell mindennap focit néznie, és ki az, aki egy egész hangoskönyvet készített a szerelme kedvéért? Olvassátok el a cikkben, aztán pedig írjátok meg a ti történeteiteket!

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség