Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 63 db cikk

Madridi villámhétvége másfél év karantén után – Mediterrán, erősen kajaorientált élménybeszámoló

WMN Life – 2021. július 14. – KC

„Ha egyszer magamra tetováltatnék valamit, az ennyiből állna: Food is life” – és ennek megfelelően Krajnyik Cinti madridi útja egy euforikus gaszrotúrába torkollott…

Táncold át magad Andalúziából Szatmáron át egészen Indiába! – Vár a Nemzeti Táncszínház szabadtéri TáncParkja

Kult – 2021. július 12. – KC

A Nemzeti Táncszínház TáncParkja igazi különlegesség, abszolút egyedülálló programsorozat, amely az idén példa nélküli sokszínűséget, bemutatót, közös táncot, könnyedséget, egyszerit és megismételhetetlent ígér és ad a táncot rajongásig szerető közönségének.

„Nem minden összeesküvés-elmélet badarság” – 5 elképesztő teória és a mód, hogyan válhatsz tömegeket irányító konteógyárossá

WMN Life – 2021. július 11. – KC

Mitől lesz népszerű egy téveszme? Kik terjesztik az összeesküvés-elméleteket? Hogyan győzzük meg a laposföldhívőket a mi igazunkról? És biztos, hogy nem Donald Trump a Messiás? Avagy: így érheted el, hogy tömegek dőljenek be annak a blődségnek, amit kitaláltál:

Krajnyik Cintia: Valóban ijesztő lennék? – Miért rémülnek meg az erős nőktől a férfiak?

WMN Life – 2021. július 6. – KC

Tényleg annyira ijesztő egy férfi számára, ha egy nő erős, független és határozott, hogy el kell előle menekülni? Miért érzi egyre több nő úgy, hogy kevés az elérhető „normális” férfi? Krajnyik Cintia válaszokat keresett.

Boszorkányság vagy zseniális üzleti érzék? – 105 éve halt meg Hetty Green, a világ leggazdagabb nője

WMN Life – 2021. július 3. – KC

A Wall Street boszorkánya olyan mértékű vagyont halmozott fel, ami ép ésszel felfoghatatlan, ennek ellenére mindenre sajnálta a pénzt. Például a meleg vízre vagy a gyereke orvosi ellátására. Százöt éve halt meg Hetty Green, a világ leggazdagabb és legfukarabb nője.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség