Krajnyik Cintia

Krajnyik Cintia végzettsége szerint közgazdász, de amióta csak kilépett a munkaerőpiacra, újságíróként dolgozik. Pályája során vezetett már kerekasztal-beszélgetéseket és a Közös hang podcastműsort is, jelenleg a WMN social media csapatának vezetője. A filmek, sorozatok, portrék, interjúk és pszichológiai témájú cikkek mellett gyakran dolgozik saját élményanyagból, és ír olyan fontos témákban, mint a traumafeldolgozás, a női egészség, az endometriózis, vagy éppen a nehezített teherbe esés és a lombik. Amellett, hogy úgy véli, az írás számára gyógyító erejű, fontosnak érzi, hogy kendőzetlenül, tabuk nélkül adjon hangot olyan témáknak, amelyekről még mindig kevés a széles körben elérhető információ. Az írásnál csak enni szeret jobban. Várja, hogy kifejlesszék a nem hizlaló szénhidrátot.

Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 388 db cikk

Exkluzív videóinterjú a méltó halál lehetőségéért küzdő dr. Karsai Dániel alkotmányjogásszal

További videók – 2024. január 18. – KC

Dr. Karsai Dániel ügye mindenki számára ismerős lehet az elmúlt hónapokból. Az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogásszal most Krajnyik Cintia egyórás exkluzív, vágatlan videóinterjúját láthatjátok, melynek minden egyes pillanata fájdalmasan őszinte, minden tabut mellőző, és amelyben Karsai egy eddig nem ismert arcát is megmutatja.

Megjárta tavaly a mennyet és a poklot is A mackó című sorozat sztárja, Jeremy Allen White

Kult – 2024. január 13. – KC

Ki ez az ábrándos tekintetű, fürtös férfi, akinek hatalmas bicepsze van, és sorra nyeri a filmes díjakat? Jeremy Allen White-nak hívják, és Krajnyik Cinti mutatja be nektek:

Rögtön levesz a lábadról: a Minden kémia az utóbbi idők egyik legszerethetőbb sorozata

Kult – 2024. január 12. – KC

A sorozat főhősnője, Elizabeth Zott, az ötvenes években, figyelmen kívül hagyva minden konvenciót és sztereotípiát, szeretné bebizonyítani, hogy rátermettebb tudós, mint legtöbb férfi kollégája. Miközben hetvennyolcszor süti meg ugyanazt a lasagnét, hogy a receptjét tökéletesítse: kíváncsi ugyanis, hány fokon válik a tejzsír cseppfolyóssá a sajtban.

Az élet vége az, ha már nem fejlődünk – az időskor és a gyarapodás

WMN Life – 2024. január 10. – KC

„Én ehhez már túl öreg vagyok.” Sokan, sokszor mondják ki ezt a mondatot, például a tanulással kapcsolatban. Pedig tévedés, hogy idős(ebb) korban képtelen az ember a fejlődésre, az új készségek elsajátítására, vagy akár arra, hogy berögzült viselkedésmintákon változtasson.

A három-három és fél éves gyerekek jelentős része már médiafüggő

WMN Ügy – 2024. január 6. – KC

2024-től kikerül az oktatásból a film- és médiaismeret. Pedig a túlzott médiahasználat már a hároméveseket is fenyegeti, és figyelemzavarhoz, depresszióhoz, később pedig pornófüggőséghez is vezethet.

< 3 4 5 6 7 8 9 >