Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 87 db cikk

Jelenetek egy kapcsolatból az összeköltözés után

WMN Life – 2021. október 20. – KC

Tíz év egyedüllét után szerelem és összeköltözés? Senki nem mondta, hogy minden tökéletes lesz.

„Jó ember vagyok, aki gonosz férfiakhoz vonzódik” – Rita Hayworth ötször ment férjhez, mégsem találta meg soha a boldogságot

Kult – 2021. október 17. – KC

A '40-es évek femme fatale-ja, a ma 103 éve született Rita Hayworth a magánéletben cseppet sem volt az a démoni szexistennő, melynek a szerepét ráaggatták, kifejezetten csendes, visszafogott, szerény nő volt. Egyes anekdoták szerint addig nem is volt hajlandó szexuális kapcsolatot létesíteni valakivel, míg feleségül nem ment hozzá.

Nézni és látni nem ugyanaz! – A Squid Game titkos kis üzenetei

Kult – 2021. október 15. – KC

Krajnyik Cinti végignézte az immár 111 millió nézővel bíró dél-koreai sorozatot a Netflixen. Ha már te is ledaráltad, akkor olvasd el az alábbi cikket, mert akár imádtad, akár utáltad, biztos, hogy meg fogsz lepődni:

„Vereség? Nem ismerem a szó jelentését…” – Margaret Thatcher leghíresebb idézetei

WMN Life – 2021. október 13. – KC

96 évvel ezelőtt született a Vaslady, akiről azt is mondták többek közt, hogy áttörte az üvegplafont, de aztán gyorsan fel is húzta maga után a létrát.

Az ütött-kopott tragacson át a metálpiros szerelemautóig – Avagy: a penge vezetéstechnikához zúzáson keresztül (is) vezethet út

WMN Zizi – 2021. október 12. – KC

Krajnyik Cinti nem akart két lábon járó sztereotípia lenni: „a szőke nő, aki nem tud vezetni”. Az út azonban, amit fák, villanyoszlopok és biciklisták tarkítottak, nem volt egyszerű.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség