Krajnyik Cintia

Krajnyik Cintia végzettsége szerint közgazdász, de amióta csak kilépett a munkaerőpiacra, újságíróként dolgozik. Pályája során vezetett már kerekasztal-beszélgetéseket és a Közös hang podcastműsort is, jelenleg a WMN social media csapatának vezetője. A filmek, sorozatok, portrék, interjúk és pszichológiai témájú cikkek mellett gyakran dolgozik saját élményanyagból, és ír olyan fontos témákban, mint a traumafeldolgozás, a női egészség, az endometriózis, vagy éppen a nehezített teherbe esés és a lombik. Amellett, hogy úgy véli, az írás számára gyógyító erejű, fontosnak érzi, hogy kendőzetlenül, tabuk nélkül adjon hangot olyan témáknak, amelyekről még mindig kevés a széles körben elérhető információ. Az írásnál csak enni szeret jobban. Várja, hogy kifejlesszék a nem hizlaló szénhidrátot.

Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 388 db cikk

A TikTok hatására robbanásszerűen megugrott a könyvek és az olvasás népszerűsége

Kult – 2024. február 10. – KC

Újabb trend hódít a TikTokon, de ennek még a legszigorúbb szülők is csak örülhetnek.

„Leborotváltam magamról a szakítás fájdalmát” – meglepő olvasói gyógymódok összetört szívre

WMN SZEX – 2024. február 8. – KC

Az ember, ha összetörik a szívét, nem feltétlenül cselekszik racionálisan. Néha a legextrémebb megoldásokról derül ki, hogy épp az volt a legjobb gyógymód.

Elutasították Karsai Dániel népszavazási kérelmeit

WMN Ügy – 2024. február 1. – KC

2023. február 1-jén meghozta döntését a Választási Bizottság: nem lesz népszavazás arról, hogy módosítsa-e az Országgyűlés az öngyilkosságban való közreműködés szabályozását.

Sofia Coppola: „Ebben a szakmában senkinek sem könnyű, kívülről mégis úgy tűnhet, hogy nekem az”

Kult – 2024. február 1. – KC

Mennyire engedi az 53 éves Sofia Coppola legendás apjának, hogy beleszóljon a munkáiba? Milyen hasonlóságok vannak a saját és Priscilla Presley élete között? Milyen nehézségekkel kellett – kiváltságai ellenére – szembenéznie a pályája elején? Krajnyik Cintia írásából kiderül.

Leopárdminta, arany fukszok és hatalmas szőrmebundák – Itt az új (?) divatőrület, a mob wife-trend

WMN Life – 2024. január 30. – KC

Idén 25 éves az HBO legendás sorozata, a Maffiózók, ez pedig egy új TikTok-trendet, és egyben divathullámot indított el abban a korosztályban, amelynek tagjai még meg sem születtek a széria premierjének idején.

< 1 2 3 4 5 6 7 >