Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 215 db cikk

Ekkora mosolya senkinek nincs Hollywoodban – 55 éves lett Julia Roberts

Kult – 2022. október 28. – KC

Julia Roberts mindennemű manírt és modorosságot mellőz, és ha egy kérdés, vagy éppen a saját válasza megnevetteti, pontosan ugyanúgy nevet, ahogy azt a filmjeiben teszi. Őszintén, önfeledten és szívből.

„Az anyai bűntudat nem abból fakad, hogy az anyák hülyék és mindent magukra vesznek” – Interjú Réz Anna erkölcsfilozófussal

Kult – 2022. október 23. – KC

„Ahelyett, hogy megvizsgálnánk, hogy a környezet és az a rengeteg felnőtt, aki az anya mellett kapcsolatba kerül egy gyerekkel, mit tehetne annak érdekében, hogy minél kevesebb gyerek szenvedjen bármiben is elemi hiányt, minden felelősséget az anyák nyakába varrunk.” – Réz Annával a nemrégiben megjelent, Mardos című könyve kapcsán Krajnyik Cintia beszélgetett bűntudatról, szégyenről, feminizmusról, és arról, hogy miért szeretünk egymás hibáival foglalkozni a sajátunk helyett.

„Kétségkívül van valami páratlan a kisugárzásában” – 70 éves Jeff Goldblum, Hollywood őszülő halántékú paradicsommadara

Kult – 2022. október 22. – KC

Amikor arról kérdezték a színészt, hogy mit visel, ha igazán szexinek akarja érezni magát, nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: semmit, csak egy kis kézbalzsamot.

Tíz újabb epizód a család legsötétebb titkairól – Megérkeztek a The Crown új évadának első hivatalos fotói!

Kult – 2022. október 15. – KC

Már csak huszonöt napot kell várnunk, és elstartol a The Crown ötödik évada!

Ezt Bob Marley is imádná: a kannabisz menthet meg a kihalástól egyes veszélyeztetett fajokat

WMN Life – 2022. október 14. – KC

Betépett méhek? Nem egészen, de egy lengyel kutatócsoport eredményei alapján a kender segíthet abban, hogy a kolóniák pusztulását megelőzzük. Így:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség