Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 218 db cikk

„A meggy az éretlen cseresznye, a fiúknak pedig összeugrik a fütyijük, ha megijednek” – Legelképesztőbb gyerekkori elméleteink

WMN Zizi – 2022. szeptember 5. – KC

„Huszonöt éves koromig hittem azt, hogy az orangutánt orangutánGnak hívják” – szerkesztőségünk tagjai a legviccesebb félreértéseikről meséltek. Várjuk a tieiteket is!

„Ő maga az önálló alkotóerő. Egy kulturális ikon van megszületőben” – 26 éves lett Zendaya

Kult – 2022. szeptember 1. – KC

Zendaya mottója nagyon profánul csak így hangzik: „Ne legyél s*ggfej!”

Dr. Bánki György: „A csalások pszichológiai következményei közel sem olyan ártatlanok, mint önmagában az, hogy lehúzzák az embert”

WMN Ügy – 2022. augusztus 31. – KC

Egy új telefonos csalás során a szélhámosok akár milliókkal is megkárosíthatják a gyanútlan embereket, akiket a bankjuk nevében hívnak fel, mondván, gyanús utalásokat észleltek a számlájukon. De miért dőlünk be az ilyen átveréseknek? Krajnyik Cintia dr. Bánki György pszichiáterrel beszélgetett.

Dráma, botox, luxusingatlanok és még egy kis dráma – Megérkezett a Selling the OC

WMN Zizi – 2022. augusztus 28. – KC

Amerikában, ha valaki elég ügyesen lépked a szamárlétrán ingatlanosként, akár több százezer dolláros jutalékot is zsebre vághat, és az sem ritka, hogy az ügynökök saját maguk vásárolnak több millió dolláros házakat, amelyeket Lamborghinin gurulva és Louboutin cipőkben tipegve érkeznek megtekinteni. Erről és rengeteg felesleges konfliktusról szól a Selling Sunset és a Selling the OC.

Hamvak egy plüssmackó hasában, az űrben keringve, vagy biournába töltve – Különleges temetkezési módok napjainkban

WMN Life – 2022. augusztus 24. – KC

Hamvainkból ma már akár bakelitlemez is készülhet, a környezettudatosság jegyében pedig egészen elképesztő temetkezési módokat is választhatunk!

< 5 6 7 8 9 10 11 >

WMN közösség