Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 214 db cikk

„Normális életet élő ember nem tudom, hogy tudná ezt elviselni!” – Lábas Viki és dr. Kiss László a Közös hangban

Közös hang – 2022. november 6. – KC

Mi lehet a közös napjaink egyik legnépszerűbb előadóművészében, és az ország legismertebb csillagászában? Több, mint az elsőre gondolnánk. Lábas Viki énekes-dalszerzővel és dr. Kiss Lászlóval, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatójával Krajnyik Cintia beszélgetett a Közös hangban.

„Igazságtalannak tartom, hogy nők így éljék le az életüket” – Interjú dr. Bokor Attila endometriózis-specialistával

WMN Egszsg – 2022. november 6. – KC

„200 ezer nőről beszélünk, aki Magyarországon endometriózissal küzd, és közben a két kezemen meg tudom számolni, hogy kik azok, akik egy súlyos endometriózist el tudnak látni” – mondja az ország első számú endometriózis-specialistája, akivel Krajnyik Cintia beszélgetett arról, hogyan vált belőle nemzetközi hírű orvos, és miért praktizál mégis itthon; hogy miért ilyen hosszú a várólista az állami műtétekre; és miért olyan drága, ha magánúton szeretnénk igénybe venni az ellátást.

Mi a közös Jeffrey Dahmerben, A Megfigyelőben és az Ízek, imák, szerelmekben? – Hát Ryan Murphy!

Kult – 2022. november 2. – KC

„Szeretném a szórakoztatóipar által háttérbe szorított embereket, a melegeket, a nőket, a kisebbségben élőket a történeteim középpontjába állítani. Szeretném megvédeni őket a különböző bántásoktól és sérülésektől, és hősökké emelni őket” – mondta Ryan Murphy, korunk egyik legnagyobb sorozatkreátora.

Gyerekvállalás, pornó és a közösségi média – Ezért szexelnek egyre ritkábban a fiatal párok

WMN SZEX – 2022. október 31. – KC

Évi hány alkalmat jelent a KEVÉS szex? Miért akarnak egyes férfiak inkább maszturbálni ahelyett, hogy a párjukkal bújnának ágyba? Mi az oka annak, hogy a mai harmincasok egyre kevesebbet szexelnek? A cikkből ez mind-mind kiderül.

Ekkora mosolya senkinek nincs Hollywoodban – 55 éves lett Julia Roberts

Kult – 2022. október 28. – KC

Julia Roberts mindennemű manírt és modorosságot mellőz, és ha egy kérdés, vagy éppen a saját válasza megnevetteti, pontosan ugyanúgy nevet, ahogy azt a filmjeiben teszi. Őszintén, önfeledten és szívből.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség