Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 178 db cikk

Az egy villogó szempár volt, vagy valaki vakuzott? – Az éjszakai kirándulás az erdőben nem való mindenkinek

WMN Zizi – 2021. augusztus 26. – FR

„Azon az egyébként teljesen laza tíz kilométeres úton, ami nappal meg se kottyanna – sőt, még élvezném is –, előttem is lepergett sok minden. Láttam például azt a bizonyos, szögletes képet magamról a híradóban – nem olyan apropóból, amilyenből az ember szeretné –, szipogva nyilatkozó családtagokat és a tisztáson teli hassal sziesztázó erdei állatkákat.” Radojka nappal boldogan járja az erdőt, de éjszaka…

Filákovity Radojka: Miért kell megnehezíteni egymás életét? – WMN-naplók

WMN Life – 2021. augusztus 25. – FR

A jó szomszéd óriási áldás, és ezt akkor tanulja meg leginkább az ember, amikor van „szerencséje” megismerni a másik oldalt is.

A nő, aki mindig hű marad önmagához – Kim Cattrall 65!

Kult – 2021. augusztus 21. – FR

Kim Cattrall neve az évek során összeforrt a Szex és New Yorkban megformált szerepével. Samanthát ugyan már rég elengedte, az általa magánemberként is képviselt szabadság, bátorság, karcos humor és önmaga felvállalása azonban akarva-akaratlanul is mindig eszünkbe juttatja ikonikus karakterét.

A rosszindulatú ember másokat bánt, de leginkább önmagától kell megmenteni

WMN Life – 2021. augusztus 11. – FR

„Abszurd, hogy még mindig a jelentgetések, fenyegetések, névtelen levelek korát éljük. A házmesterek országa ez, ahol sokan feljogosítva érzik magukat arra, hogy a saját mércéjük szerint ítélkezzenek jó és rossz felett. Párbeszéd helyett, önkényesen, minden jóindulatot nélkülözve.”

Hiába jósolták meg gyerekkorában, kacskaringós út vezetett a trónig – Ma 121 éve született az anyakirályné

WMN Life – 2021. augusztus 4. – FR

Erzsébet királyné híres volt közvetlenségéről, a brit királyi családban ő volt az első, aki nyilvános szerepléseken mosolygott. Végigélte az egész XX. századot annak minden viharával, a humorát és az életvidámságát azonban sosem vesztette el. Ma 121 éve született a brit királyi család mátriárkája, II. Erzsébet édesanyja, az anyakirályné.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség