Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 304 db cikk

Kimenő Radival: Álmodik a nyomor

Kult – 2022. október 13. – FR

Ne legyél olyan, mint Radojka, te inkább szakíts időt magadnak a kikapcsolódásra – mondjuk, ezekkel a remek programokkal:

„Még mindig figyelmeztetnek: ha feljelentést teszünk, az kárt tehet a karrierünkben” – Hol tartunk öt évvel a #metoo kirobbanása után?

WMN Ügy – 2022. október 6. – FR

„Azt mondta nekem: ne jelents fel, de… – majd valami nagyon nem helyénvaló dolgot mondott. Mintha sokan tudatosan játszanának a határokkal.”

„Ha mi nem tudunk kiállni magunkért, hogyan taníthatnánk meg erre a diákjainkat?” – Ismerjétek meg Pénzes-Ambrus Júda magyartanárt

WMN Ügy – 2022. október 5. – FR

„Senki sem kényszerített minket arra, hogy tanárok legyünk. De most szükség van rá, hogy mindenki, aki eljutott valahova az életben, az visszagondoljon ránk. Arra, hogy ha mi nem lennénk, akkor ők sem tartanának ott, ahol.”

Fekete levelibékák lepték el Csernobilt

WMN Life – 2022. október 4. – FR

Ijesztő mutáció vagy a természet alkalmazkodóképességének csodája?

„Az erőszakolók börtönbe valók, nem a médiába” – Hangos tüntetések Belgrádban, miután egy bulvárlap interjút közölt egy sorozatos nemierőszak-tevővel

WMN Ügy – 2022. október 3. – FR

Elmondjuk, mi a probléma azzal, ha egy sorozatos nemi erőszakot elkövető férfitól azt kérdezi egy újságíró, hogy mit tehetnek a nők azért, hogy elkerüljék az agresszióját.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség