Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 100 db cikk

„Az egész személyiségünket le lehet írni egy illattal” – Interjú Mándics Anna parfümőrrel

WMN Life – 2020. december 19. – FR

A kedvenc parfümünk sokkal többet elárul rólunk – a céljainkról, a hangulatunkról, de arról is, milyen kultúrából jövünk –, mint azt gondolnánk. Az illatok végigkísérik az életünket, egy kis tudatossággal és odafigyeléssel pedig magunkról is többet tudhatunk meg általuk.

„Azzal kapcsolódunk össze, akinek a korai sérülései rímelnek a mieinkre” – A tíz legerősebb gondolat a Beszélnünk kell! podcast első évadából

Podcast – 2020. december 7. – FR

D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi podcast-sorozata, a Beszélnünk kell! első évada nemrég véget ért, a műsor szerkesztője, Filákovity Radojka viszont elhozta nektek a kedvenc gondolatait az elmúlt tizenkét hétből. Nektek melyik epizód volt a kedvencetek?

Filákovity Radojka: A legrosszabb legszebb évem – WMN-naplók

WMN Life – 2020. december 6. – FR

Te mit kívántál magadnak idénre? És ehhez képest milyen éved volt?

Csak azért is élni, szeretni – A legfontosabb leckék, amiket a családomtól örököltem

WMN Life – 2020. december 4. – FR

„Tőle tanultam, mennyi önfeladásra és szeretetre lehet képes egy ember, hogy mekkora erő rejtőzhet egy nőben, és hogyan képes ezt az erőt mozgósítani azért, akit és amit szeret” – amit otthonról kapunk, egy életre meghatároz. Radojkát sok erős nő vette körül a családjában, akiktől rengeteget tanult arról is, hogyan lehet kitartani az akadályok, nehézségek ellenére.

„Össze lehet egyeztetni a mosogatást az erotikával” – Interjú Bede Zsuzsanna szexuálpszichológussal

Kult – 2020. november 25. – FR

Miért szexelünk? Mit várnak a szextől a nők, és mit a férfiak? Miért önkielégítünk a párkapcsolatban? Hogyan lehet fenntartani a lángot? És hogyan lehet a gyerekeinkkel a szexről beszélni? – Radojka többek közt erről kérdezte Bede Zsuzsanna klinikai szakpszichológust, szexuálpszichológust, aki lányával, Standovár Júlia fotográfussal készített könyvet a szexről.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség