Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 254 db cikk

Kimenő Radival: A világ káosza elől bújj a virágzó fák és az illatos rózsák közé

Kult – 2022. április 21. – FR

A kertben töltött idő a japánok szerint felér a meditációval, így Radi most pár igazán különleges arborétumot és botanikus kertet ajánl nektek, ahol ha csak átmenetileg is, de elfeledkezhettek a körülöttünk tomboló káoszról.

Filákovity Radojka: A sötétséget felváltja a fény – WMN-naplók

WMN Life – 2022. április 17. – FR

Ma az újjászületést, az életet ünnepeljük. Ennyi veszteség árnyékában azonban mást jelent a húsvét, nehezebb az ünnep. De vajon kevésbé reményteli, mint korábban?

Kimenő Radival: Ettől még Bartóknak is leesett volna az álla – Tavaszi programajánló országszerte

Kult – 2022. április 15. – FR

Láttál már olyat, hogy a táncosok egy épület homlokzatán lejtsék el a koreográfiájukat? Hát most fogsz! Íme, a legizgalmasabb előadások országszerte a Bartók Tavaszon – köztük ingyenes programokkal.

„Azt akarom, hogy békében legyek a tudattal, hogy az életünk átmeneti állapot” – Elolvastuk Irvin D. Yalom Minden mulandó című kötetét

Kult – 2022. április 10. – FR

Kevés témát övez akkora tabusítás a társadalmunkban, mint a halál. Pedig az őszinte szembenézés vele és a halálfélelemmel segít abban, hogy teljesebb életet éljünk – bármennyi időnk legyen hátra.

Cynthia Nixon: Sokan azt hiszik, ismernek engem. Egy szeletet ismernek belőlem, és az a szelet valójában egy kitalált karakter

Kult – 2022. április 9. – FR

Íme, egy igazán bátor és szabad nő, aki jóval több a legismertebb szerepénél, és aki ma ünnepli születésnapját:

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség