Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 100 db cikk

„Meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét és melegét” – Lelki támogatás az utókornak Popper Pétertől

Kult – 2020. november 18. – FR

Popper Péter kristálytisztán látott minket: minden esendőségünket, gyarlóságunkat, hibánkat és erényünket, fájdalmunkat és örömünket. Élete utolsó pillanatáig elhivatottan segített minket az útkeresésünkben, és ránk maradt gondolataival segít ma is. Nektek melyik a kedvenc idézetetek tőle?

„Nem csendes és nem visszafogott, csak nehezen oldódik” – Szorongásaim új társaságban, új helyzetekben

WMN Life – 2020. november 13. – FR

Te is nehezen oldódsz új környezetben, új emberek között?

Eltorzuló arcizmok, összeszűkülő ajkak, kidülledő szem – Főzőleckék az ötvennégy éves Gordon Ramsay pokolian jó konyhájából

WMN Life – 2020. november 8. – FR

„Míg másoknak a konyha olyan, mint egy szentély, ahol csodák születnek, számomra sokáig inkább a Bermuda-háromszög kiismerhetetlen és veszélyes területének számított, ahol dolgok ugyan nem válnak köddé, de rendszeresen katasztrófák sora történik az emberrel – azaz velem.” És itt jött a képbe Radojkánál Gordon Ramsay. Olvassátok el rendhagyó születésnapi köszöntőjét, amit a pokol konyhájának királyához írt.

„A borderline őrült hullámvasút, de a legnagyobb erőt neki köszönhetem” – Mentális betegséggel alkotni, élni

WMN Life – 2020. november 7. – FR

„A borderline-nal együtt lehet élni, alkotni lehet, értékes kapcsolatokat kialakítani, elégedett életet élni. Ehhez azonban fontos, hogy figyeljünk magunkra, ne hárítsunk, hanem merjünk segítséget kérni” – vallja Szigeti Zsófia énekesnő, azaz Solére, aki mentális betegségéről szerezte legújabb dalát.

A kiábrándult idealista önvédelmi pajzsa – Ezért tud sérülékennyé tenni a cinizmusod

WMN Life – 2020. november 3. – FR

Bár elsőre jó ötletnek tűnik a sok csalódás elől egy nagy adag cinizmus mögé bújni, és pikírt megjegyzéseket tenni a világra, így azonban elveszíted azt a hatékony eszközt, amivel győzedelmeskedhetnél a problémák felett.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség