D. Tóth Kriszta cikkei

Dani Gyöngyi paralimpikon vívó: „Nem csak arról szólnak a hétköznapjaim, hogy négy keréken gurulok” – Az én életem, az én döntésem

WMN Szpsg – 2017.09.29. – DTK

Hogyan jut el egy 16 éves lány odáig, hogy fölmegy egy ház tetejére, és leugrik a negyedikről? Hogyan jut el egy kamasz odáig, hogy a sikertelen öngyilkossági kísérlet után új életcélt talál magának – immár kerekesszékben? Mire gondol felnőtt nőként, amikor a nyakába akasztják az ezüstérmet a paralimpián? Dani Gyöngyi kerekesszékes vívó ma anyuka és boldog ember. Ő „Az én életem, az én döntésem” sorozat októberi vendége.

Trokán Nóra: „Én nagyon sokáig nem tudtam feldolgozni a szüleim válását” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.09.27. – DTK

Egy végtelenül természetes, manírmentes, őszinte fiatal nő – aki egy kicsit saját magát, és DTK-t is meglepve – most először beszél a nyilvánosság előtt arról, hogyan dolgozta föl a szülei válását... és persze sok minden másról is. Az e heti Elviszlek magammal vendége: Trokán Nóra színész.

Majoros Péter Majka: „Bátran merek buta lenni” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.09.20. – DTK

„Aki hülyének nézi a közönséget, az a hülye.” Ennyi és nem több a lényeg. Kedves, értelmiségi médiás barátaim, hallgassunk mindannyian Majkára. Köszönöm a figyelmet, DTK.

Bödőcs Tibor: „Ha valaki úgy őszinte, hogy közben uszít vagy gyűlöletet kelt, az inkább maradjon csöndben” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.09.13. – DTK

Vajon mit tud Bödőcs Tibor, amitől mindenki szereti? Itt az Elviszlek magammal évadpremierje, ki ne hagyd!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.