D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 437 db cikk

Lengyel Tamás: „20 év alatt jöttem rá, hogy ilyet nem lehet csinálni a másikkal” – Elviszlek magammal

Videó – 2020. október 14. – DTK

„Nekem Gyuri a szabadság földje. Fölveszem a bajuszt, és onnantól kezdve azt csinálok, amit akarok, senki sem haragszik meg” – így szabadítja föl egy vezető színész gátlásait a gátlástalan sorozatkarakter. Hogy Gyuri milyen „jót tett” neki, az kiderül az e heti Elviszlek epizódból, ahol az önfegyelméről híres Lengyel Tamás meglehetősen szókimondó oldalát mutatja. Mondjuk, volt is miről beszélgetni vele a színházi szakma kapcsán…

Beszélnünk kell! – A Covid-agresszióról

Podcast – 2020. október 8. – O-TN, DTK

„Az, hogy egy ilyen bizonytalan helyzetben rosszul vagyunk, természetes – azonban ezt az állapotot is kordában lehet tartani.” – Itt a Beszélnünk kell! legújabb adása.

Stefanovics Angéla: Szabadon élek, és ebből adódnak lázadásnak nevezett problémák – Elviszlek magammal

Videó – 2020. október 8. – DTK

Senkihez nem hasonlítható alakja a magyar színjátszásnak – és egy ideje már a YouTube-nak is. Még interjút is úgy ad, hogy közben a groteszk és a realitás határán egyensúlyoz folyamatosan. De éppen ettől izgalmas és megismételhetetlen. Mi már alig vártuk, hogy DTK végre elvigye magával: Stefanovics Angéla színművész (alias Anzselika Habpatron) az e hetiben!

Beszélnünk kell! – Az elszabaduló szorongásról és haragról (PODCAST)

Podcast – 2020. október 1. – O-TN, DTK

Honnan ered a szorongás és a félelem, mi szabadítja el a haragot? És hogyan erősíti fel ezeket az érzéseket a pandémia? Itt a Beszélnünk kell! podcast-sorozat legújabb epizódja egy izgalmas és nagyon aktuális témában.

Máté Bence természetfotós: „Mindazt, ami vagyok, annak köszönhetem, hogy még ilyen gazdag élővilágunk van” – Elviszlek magammal

Videó – 2020. szeptember 30. – DTK

Ritkán ad interjút. Fényképezőgéppel a kezében, egy maga tervezte és építette lesen, valamelyik lápvidék vagy dzsungel mélyén érzi jól magát. De ezt a beszélgetést mégis nagyon várta DTK-val, pedig autóba kellett ülni hozzá a városban… Az Elviszlek e heti vendége Máté Bence világhírű magyar természetfotós.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség