D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 587 db cikk

Azahriah: Terv szerint halad minden – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. november 15. – DTK

Azahriah az Elviszlekben. Még egyszer: Azahriah az Elviszlekben. Nem húzzuk az időt, íme:

Visszanyerheti a látását az a férfi, akin a világon először teljes szemátültetést hajtottak végre

WMN Egszsg – 2023. november 13. – DTK

Nagyon bizakodók az orvosai annak a 46 éves amerikai férfinak, aki egy fél arcot és egy teljes szemet kapott. Aaron Jamest még 2021-ben érte baleset munka közben, a 7200 voltos áramütésben fél karját is elvesztette. Ő az első ember, akin sikeres teljes szemátültetést hajtottak végre.

Beszélnünk kell! – A depresszióról – Csepelyi Adrienn-nel

Beszélnünk kell! – 2023. november 9. – DTK

A depresszió rengeteg embert érint, mégis kevés szó esik arról, mit okoz valójában annak az életében, aki ezzel a betegséggel küzd. Csepelyi Adrienn a Beszélnünk kell! ötödik évadában most megtöri az ezzel kapcsolatos tabukat:

Kepes András: „Nem lázadtam időben, szerintem most kezdek” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. november 8. – DTK

Még a legendásan nyugodt Kepest is kibillentették néha az elmúlt hetek médiaszerepléseire adott, itt-ott szélsőséges reakciók. De nemcsak erről és nemcsak az új könyvről beszélgettek DTK-val, hanem arról is, hogy például miért volt kevésbé felszabadult apa a 70-es években, mint legutóbbi (hatodik) gyereke születése után. És miért jó, hogy megtanult veszekedni végre. Meg még sok-sok minden másról. Itt a friss Elviszlek, és benne Kepes András, nézzétek:

Sarki fény Magyarországon: „Időnként a Napunk pöffent egy nagyot”

WMN Life – 2023. november 6. – DTK

Ha lemaradtál róla, ne aggódj, a következő egy-másfél évben még erősödhet is a Magyarországról is látható sarki fényjelenség. De ha sikerült lefotóznod tegnap este, akkor oszd meg velünk Facebook kommentben!

< 1 2 3 4 5 6 7 >