D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 633 db cikk

„A változókor nem egy lejtő, nem egy B oldal, hanem egy második lehetőség” – Iványi Orsolya menopauza edukációs aktivista

BREAKOUT ROOM – 2024. június 9. – DTK

A menopauzáról (túl) sokáig nem beszéltünk, az előző generációk otthon, csendben szenvedtek, tűrték a változatos tüneteket és a cifra jelzőket, amelyekkel őket illették. Az, hogy elkezdtünk beszélni róla nyilvánosan is, nemcsak annak köszönhető, hogy tovább élünk, és ha lassan is, de általánosan tudatosabbak és nyíltabbak vagyunk, ha a testünkről van szó, hanem annak is, hogy már itthon is lettek ennek a témának szószólói. Egyikük, Iványi Orsolya a Breakout Room vendége.

Gyere, segíts nekünk megújulni! – Gatyába rázzuk a hírlevelünket, és kíváncsiak vagyunk a véleményedre

WMN Ügy – 2024. június 7. – DTK

Szereted a heti tartalomválogatásunkat? Szuper! Egy kicsit másképp jobban esne? Oké, mondd el, hogyan! Van téma, ami jobban érdekel? Remek, erre is lesz megoldásunk. Nem szeretnél lemaradni kedvenc szerzőid cikkeiről, beszélgetéseiről? Megoldjuk. Készítettünk egy háromperces kérdőívet, kérünk titeket, hogy töltsétek ki.

„Elhittem magamról, hogy én is egy szerethető férfi lehetek ezzel a termettel” – Köleséri Sándor kis termetű színész

BREAKOUT ROOM – 2024. június 2. – DTK

Mivel néz szembe egy 132 centiméteres ember, ha kimegy az utcára? Ha orvosi vizsgálaton vesz részt? Ha regisztrál egy társkeresőre? Ha dolgozni hívják? És mivel néz szembe, ha tükörbe néz? Vajon, melyik gátakat nehezebb átugrani, a társadalom által támasztott külsőket vagy a saját maga által felhúzott belsőket? Köleséri Sándor alacsony termetű színész a Breakout Roomban.

Minden harmadik magyar embernél daganat alakul ki – és egyre több a fiatal beteg

WMN Egszsg – 2024. június 1. – DTK

A daganatos megbetegedések esetén a korai felismerés létfontosságú, életek múlhatnak rajta. A diagnosztika fejlődik, miért van akkor mégis, hogy egyre több fiatalt diagnosztizálnak már hazánkban is rosszindulatú daganattal? Min múlik mindez? Mennyiben befolyásolja a rákos megbetegedések kialakulását a genetika, és mennyiben az életmód? D. Tóth Kriszta többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ magyar onkológusok segítségével.

Dr. Bánki György: „Én nem vagyok egy igazi narcisztikus, sajnos nem tudom ezt felmutatni” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. május 22. – DTK

Mennyit árulhat el saját magáról egy pszichiáter? Hogyan hat ez a pácienseire? Meg lehet-e érteni a narcisztikus bántalmazó működését? Hogyan rímel az egyének és a családok sérüléseire a hatalom? Az Elviszlek e heti epizódjában D. Tóth Kriszta Dr. Bánki György pszichiátert kérdezte – magáról, rólunk, mindannyiunkról.

< 1 2 3 4 5 6 7 >