D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 564 db cikk

Soma Mamagésa: Most szeptemberben vagyok 10 éve teljesen hűséges – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. szeptember 20. – DTK

Abban biztosak voltunk, hogy DTK egyetlen percig sem fog unatkozni mellette. Aztán megnéztük az elkészült epizódot, és azt kell mondanunk: mi sem! Az Elviszlek e heti epizódjában Spitzer Gyöngyi Soma Mamagésa látható egy megejtően őszinte és igazi beszélgetésben a női lét „vérmisztériumairól”, a szublimálandó libidóról és a megtalált hűségről (sok minden más mellett).

Kemény Dénes: Edzőként megvártam, hogy mindenki jóllakjon, és csak utána ettem – Elviszlek magammal (PREMIER)

Elviszlek magammal – 2023. szeptember 13. – DTK

Micsoda történet az övé – és micsoda történetet adott ez az ember mindannyiunknak! Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok pólókapitánnyal startol az Elviszlek őszi évada. Micsoda indítás! Nézzétek meg, és legyetek jól ti is ettől a beszélgetéstől:

Balatoni József történelemtanár: „Hugyozhatok széllel szemben, csak meddig?” (Interjú)

WMN Suli – 2023. szeptember 1. – DTK

Az ország egyik legismertebb tanárát a barátai attól féltették, hogy ha marad a magyar oktatásban, abba belehal. Egy idő után már ő is féltette magát, és minden elhivatottsága ellenére bedobta a törülközőt. Jocó bácsi ebben a tanévben már nem tanít az iskolában. De a magyar oktatás válsága ugyanúgy fáj neki, mint eddig. D. Tóth Kriszta beszélgetett Balatoni Józseffel.

„A könyveim lapjainak hiányzott a szélük… mert megettem őket”

WMN Life – 2023. augusztus 14. – DTK

A rendellenesség csoportneve pica, a papírevést pedig xilofágiának hívják. Egy különleges táplálkozási zavar érintettje mesél.

Az ember „gyerekévé” tette a kutyát – akkor miért akarja leuralni?

Lélektani határ – 2023. augusztus 8. – DTK

A falkaelméletet totálisan félreértjük. Az állandó jutalomfalatozással az egyik legfontosabb természetes képességét, a szociális tanulást neveljük ki belőle. A gyerekekéhez hasonló kötődésével pedig teljes ellentmondásban áll, ha egész napra egyedül hagyjuk. Az ELTE etológusa kihúzza egy sor kutyás tévhit méregfogát.

< 1 2 3 4 5 6 7 >