D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 526 db cikk

Szilágyi Liliána: Évekbe telt, mire ki tudtam mondani, hogy apám bántalmazott – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2021. december 29. – DTK

Az Elviszlek magammal történetének leghosszabb, legnehezebb… és talán legfájdalmasabb beszélgetése. Csodáljuk Lilut a bátorságáért és az erejéért. És drukkolunk neki, hogy mostantól valóban szabadon és boldogan élhessen. Valamint köszönjük a bizalmát.

Lakatos László humorista: „Bennem van, hogy azért, mert te cigány vagy, neked jobban kell teljesíteni” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2021. december 22. – DTK

Lakatos László humorista az év utolsó előtti Elviszlek-epizódjában. Csupa kedvesség, csupa alázat… és csupa csirkepaprikás; gondosan bedobozolva, még melegen. Mert aki szeret, az etet, márpedig szeretni muszáj, akár ismeretlenül is. Mi pedig tanuljunk tőlük, mert ránk fér. Nézzétek meg, itt:

A túl sok igenbe bele is lehet halni – Beszélnünk kell! – Az önzésről és az önérvényesítésről (ÉVADZÁRÓ)

Beszélnünk kell! – 2021. december 16. – O-TN, DTK

Az életünk során újra és újra szembetaláljuk magunkat olyan élethelyzetekkel, amelyekben mérlegelnünk kell: hogyan tudunk önazonosak maradni, tisztelni magunkat – és a velünk kapcsolatban álló embert egyszerre. Hogyan húzhatjuk meg a saját határainkat úgy, hogy ne legyünk "rosszul" önzők. Vagy éppen, hogyan ne csússzunk a másik oldal szakadékába: a mártírkodásba. Itt a Beszélnünk kell! évadzáró adása D. Tóth Krisztával és Orvos-Tóth Noémivel.

Lovas Rozi: Kijöttem a szülőszobáról, és azt mondtam: ez igen! – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2021. december 15. – DTK

A szülővé válás „mindent másik polcra helyező” élményéről, kultúrmisszióról és kultúrpolitikáról, A mi kis falunkról, a Radnóti színházas álommunkahelyről, a férjével közös alkotásról és arról, mikor hitte el magáról végre azt, hogy tehetséges a színészetben: Lovas Rozi az e heti Elviszlekben! Nézzétek:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség