„Ez, fiam, oly egyszerű, hogy magad is megcsinálhatod” – Arany János marcafánkja (recepttel!)
A Parnasszuson ezt a fánkot eszik! Edd te is, ma már meg is sütheted:
A Parnasszuson ezt a fánkot eszik! Edd te is, ma már meg is sütheted:
Kommentben jöhetnek a ti tippjeitek, receptjeitek!
Egy vegán étel, amit kiirigyelnek a kollégák a tányérodból? Már mutatjuk is!
Ha már a könyöködön jön ki a lencsefőzelék és a füleden a dhal makhani, akkor íme, a legtutibb szilveszteri fogás: a rummaniyeh.
Pár perc munka, fél óra sütés, az eredmény pedig egy boldog család.
Ellerine sağlık!, azaz jó egészséget a kezednek! A törökök ezzel a jókívánsággal köszönik meg a szakácsnak a főztjét, írja szerzőnk, aki Isztambulból Mexikóvárosba költözött, de a török konyha számára legkedvesebb receptjeit magával vitte, és most megosztja velünk is:
Gyorsabb megcsinálni, mint megenni. Na jó, nagyjából.
Amikor a bendőbe került étel a szívedig hatol – D. Tóth Kriszta és Fiala Borcsa elutazott Tatára, hogy megnézzék, a két Michelin-csillagos Platán Gourmet teátrális megközelítése mit is tud valójában, és hogyan fest egy fine dining grenadírmars.