Az élet sava Borcsa – Barabás Évivel
Mi lennék, ha állat lennék? Természetesen haspók. No, és ha növény? Akkor bizony nem más, mint burgonya, annál sokoldalúbb zöldséget ugyanis el sem tudok képzelni. Olyan sok műfajban fel lehet vonultatni a konyhában, hogy az embernek tátva marad tőle a szája (de csak hogy beleférjen a temérdek finomság). Szóval madarat lehetett velem fogatni, amikor kiderült, legújabb vendégem, Barabás Évi London utcáit járva találkozott szembe azzal a krumplis fogással, amit gyerekkorában sokszor ettek otthon – méghozzá egyenesen a saját kertjükből szedve a hozzávalót. Ki gondolta volna annak idején, hogy a héjában sült krumpli egyszer – pár szexi kiegészítővel felpimpelve – ekkora retró szupersztár lesz! Barabás Évi biztosan nem, de most, hogy ez megtörtént, bekapcsolt Évi vállalkozó szelleme… szóval a mai adásból az is kiderül, hogyan fogunk ebből meggazdagodni. Fiala Leendő Krumplimilliárdos Borcsa és üzlettársa, Barabás Leendő Krumplimilliárdos Évi a konyhában:
Kiemelt kép: WMN