Keresés

A keresett kifejezés: "Emelem poharam"

Összesen: 17 db találat

Jókuti András: Ha látok valami furcsát, meg akarom kóstolni

További podcastok – 2023. december 30. – PD, FM

A világ legjobb éttermeiben vacsorázik, és ha úgy van, 300–500 eurót is kifizet egy degusztációs menüért. Ha kell, évekig küzd, hogy bejusson egy-egy exkluzív helyre, és olyan vidékekre is elmegy a gasztronómia miatt, amerre még a madár sem jár. Az Emelem poharam miniévadának záróepizódjában Jókuti András, a „Világevő”:

Anger Zsolt: Ha két ember verekedik az utcán, állj be közéjük hamburgert enni

További podcastok – 2023. december 23. – PD, FM

Az Emelem poharam legújabb részében Anger Zsolt kifejtette, szerinte akinek a főztje nem ízlik nekünk, azt nem is szeretjük igazán, illetve azt is elmesélte, mi lapult a hűtőjében Kaposváron a színészlakásban (spoiler: a három hozzávaló közül az egyik a körömlakk):

Karácsonykor: testes vörös-, semleges fehér- és édes bor

További podcastok – 2023. december 16. – PD, FM

Ha nem tudod, milyen bor passzolna a karácsonyi menü mellé, vagy tanácstalan vagy, hogy milyen bort vigyél vendégségbe, akkor mindenképpen hallgasd meg Tüű Péter sommelier tanácsait, az ő segítségével garantáltan nem fogsz mellényúlni!

Szalámis szendvics, lekvár, főzelék: kedvenc gyerekkori ízemlékeink

WMN Life – 2022. december 12. – CSA

És nektek melyek a legkedvesebb gyerekkori ízemlékeitek?

„Mácsai Pál felhívott, és egy pillanatra megállt forgásában a világ” – Rajongásaink tárgya újságíróként

WMN Zizi – 2022. november 10. – KC

Hogy állnak a rajongással a WMN szerzői, és a számtalan emlékezetes interjúalany közül ki kire volt a legnagyobb hatással? Kiből hozta elő egy-egy vendég a kacér csábítót, kiből pedig a zavarba jött kislányt? Ki lóbált kolbászt valaki orra előtt, és kiből lett éveken át keringő mém? Az alábbi házon belüli gyűjtésünkből kiderül!

„Ha a bárban nem figyelnek oda a vécére, akkor vajon mi történik az italomban?” – Emelem poharam podcast Nagy Zoltán bárossal

További podcastok – 2022. október 21. – PD, FM

Évadzáró epizód! Az Emelem poharam hetedik részében a koktélok kerülnek terítékre – szó szerint! A báros ugyanis szintén egy jókora tudást igénylő szakterület, mint amilyenre a gasztronómia többi részében is szükség van. Nagy Zoltán pedig rengeteg izgalmas és érdekes történetet mesél erről az egyedi világról. Hallgassátok szeretettel!

„A kézműves pékségekben egy napig tart, amíg elkészül a kenyér” – Emelem poharam podcast Fekete Gergő (Artizán) pékmesterrel

További podcastok – 2022. október 14. – PD, FM

Ha a karantén idején bőszen kovászoltad a házi kenyered, melegen ajánljuk az Emelem poharam e heti epizódját. Vagy kimaradtál ebből a sorból? Akkor meg pláne!

Wolf András: Én 4–6-os villamosmegállókban szeretek dolgozni – Emelem poharam podcast

További podcastok – 2022. október 7. – PD, FM

Az Emelem poharam legújabb epizódja mellé melegen ajánlunk egy nagy tányér csirkepörköltet vagy csirkepaprikást!

„Egy évig csak molekulákat kóstoltunk” – Emelem poharam podcast Laposa Zsófiával

További podcastok – 2022. szeptember 30. – PD, FM

Minden, amit tudni akartál a borokról, itt:

Kipróbálnád a kávésajtot vagy innál egy jó feketét datolyamagból? – Izgalmas kísérletek a kávé napja alkalmából

WMN KNYHA – 2022. szeptember 29. – DCS

Ma van mindannyiunk kedvenc „feketéjének” a napja, ezért csapatunk kávéért felelős tagja izgalmas kísérletezésre (datolyakávé, az meg mi?!) és egy rövid világ körüli útra invitál!

< 1 2 >