WMN KNYHA
WMN KNYHA

„Nem a Michelinért élek, és nem hagyom, hogy bedaráljon” – Interjú Rácz Jenő séffel

WMN KNYHA – 2018.11.13. – ZZs

„Csak annak megy majd előre a karrierje, aki 100 százalékon teljesít a munkájában, legyen az utcaseprő vagy minisztériumi dolgozó. Ha valakiben van alázat és tudásvágy, az eléri, amit szeretne” – vallja a Konyhafőnök VIP új zsűritagja, aki egy Michelin-csillaggal jött haza, hogy tudást adjon át a hazai szakmának.

Az élet sava Borcsa – Szabó Simonnal

WMN KNYHA – 2018.11.10. – FB

Vajon ki fogja megnyerni a palacsinták késhegyig, de legalábbis fakanálig fajuló csatáját?

Tüzes, színes, fűszeres ebéd, amihez nem kell evőeszköz (Recepttel!)

WMN KNYHA – 2018.11.04. – FB

Csiribí-csiribá, meg a csicseriborsó.

Az élet sava Borcsa – Ördög Nórával (vlogpremier!)

WMN KNYHA – 2018.10.27. –

Fiala Borcsa kedvenc helye a konyha, valószínűleg, ha rajta múlna, akkor minden ott zajlana, és az egész élet egy végtelen brunch lenne. Ez az álma most kicsit teljesült is, mert vadonatúj gasztrovlogjának forgatásán tényleg egész nap ott főzött, evett, ivott és persze beszélgetett. Első körben Ördög Nórával – nézzétek meg, mi lett belőle. Vigyázat, csíphet! Mármint az étel, természetesen.

Így enyhítheted a lelkiismeret-furdalásodat és válhatsz sokkal jobb anyává! (Recepttel!)

WMN KNYHA – 2018.10.25. – FB

Egyszerűen zongorázni lehetne a különbséget a bolti és a házilag gyúrt, kívül ropogós és fényes, belül pihepuha hotdog kifli között. Az utóbbinak ráadásul sütés közben mámorító illata is van.

„Jó kis hazai” külföldön – Tippek, trükkök és vágyakozások Afrikától Amerikáig

WMN KNYHA – 2018.10.24. – TÉZS

Ha az ember megkíván egy adag székelykáposztát vagy tökfőzeléket Kínában, mondjuk, akkor nincs mese, ki kell valamit találni! Hiszen nem is annyira a gyomor, mint inkább a szív epedezik…