WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2856 db cikk

Mit tegyél és mit ne, ha egy ismerősöd válik? - Így tudsz jól segíteni!

WMN Life – 2023. október 3. – WMN

A válási mediátor elárulja, mit mondj, és mi az, mit semmiképpen sem, ha egy ismerősöd válik. Haátéltél már ilyesmit, neked volt olyan dolog ezeken kívül, ami kifejezetten segített? És olyan, ami, bár jó szándékúnak tűnt, de inkább ártónak, bántónak élted meg?

Lázadó voltam mindig is, mégis tanár maradok

VIM – 2023. szeptember 27. – WMN

Miért dönt úgy egy igazságszerető, örök lázadó tanár, hogy aláírja a státusztörvényt, és az elnyomó rendszer ellenére marad, ahol volt, a szeretett osztályteremben? És mit gondolna róla az egykori kamaszénje? „Büszke lenne? Vagy szégyenkezne?” – teszi fel ő is a kérdést.

Mesterséges intelligencia segítségével készítettek pornóképet több spanyol kamaszlány fotójából

WMN Life – 2023. szeptember 26. – WMN

Több mint 20 család tett panaszt, miután lányaikról MI-által generált pornóképek lepték el a chatszobákat, a WhatsAppot és a Telegramot. Cikkünkben egy gyermekvédelmi szakértő reflektál a történtekre.

Gyerekként megrázó élmény volt a rokonaim függősége… akkor ne igyak soha a lányom előtt?

VIM – 2023. szeptember 24. – WMN

Amikor Dóra egy nyári napon kinyitott egy meggysört, megrohanták az emlékek a saját gyerekkorából, amit a rokonai alkoholbetegsége tett nehézzé. Úgyhogy elkezdett szülőként gondolkodni: szabad-e alkoholt innia a kislánya előtt?

Vállalhatatlan dolgok a lagzin: a taperoló nagybácsitól a mulatóst követelő szomszédig

WMN Life – 2023. szeptember 19. – WMN

Az esküvő a szerelmespárról kellene hogy szóljon, azonban sokszor ellopják a show-t a vendégsereg egyes tagjai. És nem pozitív értelemben.

< 1 2 3 4 5 6 7 >