Mózes Zsófi

Mózes Zsófi újságíró, social media manager. Foglalkozik nőügyekkel, hisz a beszéd erejében, ír mindarról, ami nap mint nap körülvesz minket – és amiről nem szívesen veszünk tudomást.

Mózes Zsófi cikkei

Összesen: 375 db cikk

Az életmentő abortuszok betiltásának lehetőségéről dönt az amerikai legfelsőbb bíróság

WMN Ügy – 2024. április 11. – MZS

A döntés attól függ, hogy azok a bírák, akiknek többsége a Roe kontra Wade-ítélet hatályon kívül helyezése mellett szavazott, félreteszik-e az abortusszal kapcsolatos személyes ellenérzéseiket a kritikus állapotban lévő nők érdekében.

Pert nyertek az országukkal szemben a svájci nők, amiért az nem tesz eleget a klímavédelemért

Holnap – 2024. április 10. – MZS

2016 augusztusában javarészt hetvenes éveikben járó nők kis csoportja úgy döntött, hogy erőteljesebb fellépést követel a 2015-ös párizsi klímaegyezményben kitűzött célok elérése érdekében – a héten pedig pert nyertek Svájccal szemben.

„Amikor mást tettek be, az nem fájt, ugye?” – az abortusz kioktatással és bűntudatkeltéssel jár általában Magyarországon

WMN Ügy – 2024. április 4. – MZS

A biztonságos tablettás abortuszhoz csupán pontos tájékoztatásra, minőségi gyógyszerekre, valamint kölcsönös tiszteletre és bizalomra van szükség – Magyarországon mégis kizárólag a műtéti eljárás vehető igénybe.

Minden abnormális dolog normális a kamaszkorban – De vannak jelek, amikre érdemes odafigyelni

WMN Life – 2024. március 28. – MZS

Legyél jelen, de ne legyél túl közel. Vigyázz rá, de engedd hibázni. A kamaszkor nem csak a gyerekeknek kihívás, szülőként is sok mindennel meg kell küzdenünk – sokszor épp saját magunkkal. Mik az igazán fontos dolgok, és hogyan lehet ezt jól csinálni? Erről szólt a Hello Szülő Roadshow negyedik kerekasztal-beszélgetése.

Katalin diagnózisa egy ijesztő globális trend része: egyre több a rákkal küzdő fiatalabb felnőtt

WMN Egszsg – 2024. március 25. – MZS

A fiatalkori daganatos megbetegedések egyre gyakoribbak, különösen az 50 év alattiak körében előforduló vastag- és végbélrák – Magyarországon is rossz a helyzet.

< 3 4 5 6 7 8 9 >