Milanovich Domi

Milanovich Domi pszichológus-újságíró, szerkesztő, a lektani határ című podcast műsorvezetője. Diplomáit az ELTE pszichológia, a CEU Gender Studies és a Semmelweis Egyetem sportpszichológus szakán szerezte. Éveken át pszichológiát tanított, illetve emberi jogi szervezeteknél dolgozott (Budapest Pride, Magyar LMBT Szövetség, TASZ). 2018 óta főállású újságíró, a WMN-hez 2021 őszén érkezett.

Milanovich Domi cikkei

Összesen: 325 db cikk

A cinizmus csapdába ejt a világ egy olyan változatában, amelyben nem jó élni

WMN Life – 2024. március 10. – MD

Van miért kiábrándultnak lennünk. De a cinikus emberek maguk is hozzájárulnak egy olyan társas környezet létrejöttéhez, amely megerősíti az emberi természetről alkotott zord elképzeléseiket.

A hajléktalan embereknek is lehessen jövőjük – Fialla Marianna, a SzuperWMN civil kategóriájának győztese

SzuperWMN – 2024. március 8. – MD

„Ha nincs jövőkép, csak fásultság, akkor az ember élete elfogy. Elfogy az utcán, a tömegszállásokon, elfogy egyedül, a családja nélkül” – mondja a Menhely Alapítvány programvezetője. Ismerjétek meg a SzuperWMN civil kategóriája fődíjának nyertesét, Fialla Mariannát!

„Nőként folyamatosan bizonyítanod kell, míg a férfiakat eleve kompetensnek tekintik”

WMN Ügy – 2024. március 8. – MD

Bár azt mondják, a nőnap több szempontból irritáló ünnep („ezzel a szál virággal kívánunk jó egészséget a hölgyeknek”), mégis rávettük Kende Anna szociálpszichológust és Peer Krisztina gyerekpszichológust, hogy együtt értékeljük a nők és lányok magyarországi helyzetét. Milanovich Domi interjúja.

Ha hosszabbnak észleljük az időt, hamarabb gyógyulnak be a sebeink

WMN Life – 2024. március 5. – MD

Az észlelt idő sokszor jobban számít a testi működésünk alakulásában, mint a tényleges idő, legyen szó sebgyógyulásról, vércukorszint-ingadozásról, vagy az alvás hatásairól.

Elveszíteni a hitedet: miért hagyják el egyre többen a vallást, és mi ennek a lelki következménye?

WMN Life – 2024. március 3. – MD

Miközben a politikusok a vallásra hivatkoznak, pont maguk vonják ki a spirituális tartalmat belőle.

< 1 2 3 4 5 6 7 >