Milanovich Domi cikkei

Összesen: 165 db cikk

Az elhízás és a depresszió ördögi köre: ezért átkozottul nehéz életmódot váltani

WMN Egszsg – 2022. november 9. – MD

A depresszió, az elhízás és a stressz biokémiai szinteken van összehuzalozva, mindegyik növeli a másik kockázatát és súlyosságát. Van esély a változásra? Igen, de nem úgy, ahogy eddig gondoltuk.

Behúzott kézifékkel nehéz a csúcsra jutni, szexelni vagy egyáltalán benedvesedni

WMN SZEX – 2022. november 6. – MD

Napi tíz órákat dolgozol, ügyeket intézel, gyereket nevelsz, és azon csodálkozol, hogy nem megy a szex? Már-már azt hiszed, csak egy új vagy instabil kapcsolat lehet szenvedélyes? Ne már! Érdemes átgondolnunk, amit a nemi szervekről, a vágyról és a szerelemről tudunk.

„Embereket szeretek nézni, nem színészeket” – 62 éves a megunhatatlan Tilda Swinton

Kult – 2022. november 5. – MD

Tilda Swinton egyedülálló helyet foglal el a filmiparban: a független alkotásokat népszerűvé, a népszerű alkotásokat hitelessé teszi. Androgün világsztár: kicsit földönkívüli, de nagyon szabad. Rengeteget tanulhatunk tőle, és közel sem csak a jó döntéseiből.

Ha egy falu kéne egy gyerek felneveléséhez, egy falu kéne az elgyászolásához is – Akkor is, ha alig élhetett

WMN Life – 2022. november 4. – MD

Az utóbbi időben egyre többet beszélünk a vetélésről, a halva született vagy korán elhunyt kisbabákról. Ez nagyon fontos, mert az érintettek érzik: nincsenek egyedül. A következő lépés az lehet, hogy közösségként sajátítjuk el a gyászolók támogatásának lehető legjobb módjait.

Ami nem öl meg, az megerősít… de csak akkor, ha kipihened! – Az Érzelmi kiégés című Nagoski-könyvről

WMN Life – 2022. november 1. – MD

Állandóan kizsigereljük, túlpörgetjük magunkat, egyszerűen nem hagyjuk, hogy a leamortizált, sérült részeink esélyt kapjanak a megújulásra. Persze, ott a munka, a család, a feladatok, a rengeteg külső elvárás. Mit lehet tenni akkor, amikor már azt hisszük, hogy semmit?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség