Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 659 db cikk

„Az én otthonom a te szívedben van, és én örökre ott lakom” – Antoine de Saint-Exupéry és Consuelo Suncín halhatatlan szerelme

Kult – 2023. május 28. – KAd

Harmincöt évvel élte túl Antoine de Saint-Exupéry-t a „rózsája", Consuelo Suncín Sandoval Zeceña. Vajon milyen sors jutott a múzsának, aki soha nem elégedett meg ezzel a szerepkörrel? Alkotó ember volt ő is, nagyon izgalmas életúttal. Kurucz Adrienn mesél róla:

Gyerekkorunk álma, a Budapesti Vidám Park – 73 éves lenne

Kult – 2023. május 22. – KAd

Ha neked is hiányzik a Vidám Park, a hullámvasút, a dodzsem, a körhinta és a barlangvasút, olvasd el Kurucz Adrienn írását!

Azért énekel, hogy az anyja bűntudatát enyhítse – Thomas Quasthoff, a világ leghíresebb „Contergan-bébije”

Kult – 2023. május 21. – KAd

Egy gyógyszer miatt magzatkorában súlyosan károsodott a testi fejlődése. De minden megpróbáltatás ellenére a világ egyik legjobb énekese lett. Thomas Quasthoff megható története következik:

A csenddel verés 7 különösen brutális formája

WMN Life – 2023. május 20. – KAd

Megbántott, de bocsánatkérés helyett lepattint: főj csak a saját levedben. Tudja, hogy megbántottak, de nem áll melléd, nem áll ki érted – hallgat. Olyan sokszor szívódik fel, hogy már annak is örülsz, ha felbukkan, bármit vétett is ellened. Bántalmazás sunnyogással. És társai.

„Lehet, hogy csak az utódainkban mutatkozik meg a környezeti ártalmak hatása” – Interjú Prof. Dr. Tóth Miklóssal, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság elnökével

WMN Egszsg – 2023. május 15. – KAd

Hormonpótlás helyett életmódváltás? Többek között erre a kérdésre is válaszolt Prof. Dr. Tóth Miklós, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság elnöke annak apropóján, hogy ma van az európai hormonnap.

< 1 2 3 4 5 6 7 >