Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 580 db cikk

Egy káprázatos színésznő titokzatos halála: bejártuk Bajor Gizi egykori villáját

Kult – 2022. október 1. – KAd

„Rendkívüli asszony volt és rendkívül népszerű, magába bolondított mindenkit, férfiak és nők versengetek a figyelméért. Így aztán mindenkit sokkolt, hogy 1951. február 12-én férjével együtt meghalt.” Kettős öngyilkosság történt vagy a férje ölte meg Bajort? Erről is szó volt azon a sétán, amit szerzőnk jó szívvel ajánl:

Soha ne add fel! – És lehet, hogy ráfaragsz…

WMN Life – 2022. szeptember 30. – KAd

Ki lehet-e mondani a mai világban, hogy „feladom”, vagy inkább köntörfalazni kell és kifogásokat keresni, esetleg tolni tovább a szekeret hegynek felfelé? Mi történik, ha valaki beismeri, túl sok áldozattal jár számára egy feladat (egy házasság működtetése, egy cél elérése, egy munkakör)? Ezen töprengett el Kurucz Adrienn.

„A kétségbeesést nem lehet felejteni, az emlékeidet magaddal cipeled, ha meg is tudtál bocsátani” – „Kiskabos” László születésnapjára

Kult – 2022. szeptember 28. – KAd

Harminckilósan, tífuszosan jött haza a koncentrációs táborból. Apja meghalt, a családja nagy része szintén. Anyja és testvérei emigráltak a háború után, mert a házukat is elvették tőlük. Nem a nulláról, hanem úgy mínusz ezerről kezdte újra az életét. És lett az egyik legnagyobb nevettető Magyarországon, miközben igyekezett féken tartani a démonjait.

„Lia elhagyta a gyerekeit, hogy színésznő lehessen, és ezt sosem bocsátották meg neki – és ő sem magának” – Találkozás a magyar származású filmsztár, Putty Lia dédunokájával

Kult – 2022. szeptember 27. – KAd

„Lya, a démon” – Még halála után is ilyen címmel írtak róla a korabeli lapok. Pedig gyűlölte a férfifaló végzet asszonya szerepet, amit ráosztottak filmen és életben egyaránt. Egy rendkívül tehetséges, nagyon szomorú asszony volt valójában Putty Lia. A Kanadában élő dédunokája mesélt Kurucz Adrienn-nek róla.

Kurucz Adrienn: A kaparászással ne törődjenek! – Novella egy romantikus hétvégi kiruccanásról

WMN Zizi – 2022. szeptember 25. – KAd

Amikor az érkezésed után pillanatokban kiderül, hogy finoman szólva rosszul választottál szállást. Mégis maradsz.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség