Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 560 db cikk

„Isten veled, Napsugár!” – Egy szerelmespár rejtélyes halálának története

Kult – 2022. augusztus 10. – KAd

Hogy mi tartotta izgalomban 1930 nyarán a fővárost? Egy amerikai lánynak és magyar férjének a tragédiája, amelyet senki sem értett igazából.

Magára ránt gyorsan egy fickót, ha üldözik a szellemek – A Szerelem és anarchia című sorozat második évadát néztük meg

Kult – 2022. július 26. – KAd

„A nagy katarzis általában nagy felfordulást okoz, főként, ha az ember sokfelé elkötelezett, elvárások hálójában vergődő középkorú családanya…” Ezzel el is mondtuk, kiknek ajánljuk a sorozatot elsősorban – de persze mindenki másnak is!

„Baromira unom, hogy havonta rákérdez valaki, mikor lesz már jogsim. Bakker, mint a gyerektéma!” – Így látjátok ti azokat, akik nem tudnak vagy akarnak autót vezetni

WMN Zizi – 2022. július 23. – KAd

Kurucz Adrienn írt egy cikket nemrégiben arról, hogy tele van szorongással az autóvezetés miatt. És a sok ezer kommentből kiderült, rengetegen küzdenek hasonló gondokkal. Pontosan mifélékkel is?

A fogyókúra okozta a vesztét, pletykálta Budapest – Lábass Juci primadonna szomorú története

Kult – 2022. július 22. – KAd

Óriási sztár volt Lábass Juci száz évvel ezelőtt. A lapok beszámoltak arról is, mit reggelizett, kivel élt, miféle szerelmes leveleket kapott, milyen autón járt. És korai, tragikus halálának okairól is sokáig cikkeztek.

„A matematikában nincs gyűlölet, se kirekesztés” – Interjú Gselmann Eszter matematikussal

WMN PWR – 2022. július 21. – KAd

„Értem azt, hogyan mozognak a bolygók a Nap körül. De, mondjuk, azt nem értem, hogy az egyik ember miért bántja a másikat… Szerintem ezért is szeretem annyira a matematikát, mert ott azt érezhetem, hogy ha kellően kitartó vagyok, akkor bármit megérthetek” – mondja tudós nőket bemutató sorozatunk interjúalanya, Gselmann Eszter. Olvassátok el ezt a beszélgetést feltétlenül, ha ti is ki vagytok éhezve egy igazán tanulságos és nagyon-nagyon őszinte beszélgetésre:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség