Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 562 db cikk

Hurrá, becsajozott a pasim! – Féltékenység nélkül osztozni a szerelmen?

WMN Life – 2022. augusztus 13. – KAd

Szent Ágoston szerint: „Aki nem féltékeny, az nem szeret.” Lássuk, igaza van-e!

Le kell vágni ahhoz a fejed, hogy kinyíljon a szemed?! – A hatalom és az erőszak természetrajza Tóth Krisztina új regényében, A majom szemében

Kult – 2022. augusztus 11. – KAd

Egy pszichiáter, aki ingázik egy feleség, egy (több) boldogtalan szerető és egy erőszakos, rideg anya közt. De násztáncát valójában a hatalommal járja. Ilyennek látta Tóth Krisztina új regényét Kurucz Adrienn.

„Isten veled, Napsugár!” – Egy szerelmespár rejtélyes halálának története

Kult – 2022. augusztus 10. – KAd

Hogy mi tartotta izgalomban 1930 nyarán a fővárost? Egy amerikai lánynak és magyar férjének a tragédiája, amelyet senki sem értett igazából.

Magára ránt gyorsan egy fickót, ha üldözik a szellemek – A Szerelem és anarchia című sorozat második évadát néztük meg

Kult – 2022. július 26. – KAd

„A nagy katarzis általában nagy felfordulást okoz, főként, ha az ember sokfelé elkötelezett, elvárások hálójában vergődő középkorú családanya…” Ezzel el is mondtuk, kiknek ajánljuk a sorozatot elsősorban – de persze mindenki másnak is!

„Baromira unom, hogy havonta rákérdez valaki, mikor lesz már jogsim. Bakker, mint a gyerektéma!” – Így látjátok ti azokat, akik nem tudnak vagy akarnak autót vezetni

WMN Zizi – 2022. július 23. – KAd

Kurucz Adrienn írt egy cikket nemrégiben arról, hogy tele van szorongással az autóvezetés miatt. És a sok ezer kommentből kiderült, rengetegen küzdenek hasonló gondokkal. Pontosan mifélékkel is?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség