Kurucz Adrienn cikkei

Összesen: 538 db cikk

„Túlélte testvéreit, gyermekeit, túlélte önmagát is” – Rákosi Szidi, a színjátszás uralkodónője

Kult – 2022. május 28. – KAd

„Rákosi Szidi holmi kiállhatatlanságukban komikus vénasszonyokban meg gonosz boszorkányokban elég jó. Mikor magamagát játssza.” Ha boszorkány volt is a magánéletben, zseniális húzásokkal irányította a színházi életet és a férfiakat. Olvassatok Rákosi Szidiről!

Kurucz Adrienn: Yungblud meg én

WMN Life – 2022. május 27. – KAd

„Bizonyos koncertek napján szőranyává avanzsálok, és egy bandányi nem saját kölyök is csimpaszkodik párás szemekkel belém, hisz én vagyok a biztosíték a bejutásra” – írja Madame Fregoli, alias Kurucz Adrienn, aki ezúttal egy brit tinibálvány-fenegyerek koncertjét nézte meg a gyereke kedvéért.

Gyerekkorunk álma, a Budapesti Vidám Park – 72 éves lenne

Kult – 2022. május 22. – KAd

Ha neked is hiányzik a Vidám Park, a hullámvasút, a dodzsem, a körhinta és a barlangvasút, olvasd el Kurucz Adrienn írását!

„Nem volna semmi baj, csak Magyarország ne volna olyan messze” – 121 éve született a csodálatos komika, Vaszary Piri

Kult – 2022. május 19. – KAd

„Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.” Móricz Zsigmond vetette papírra ezeket a szavakat a Légy jó mindhaláligban, és a színpadi adaptációban Nyilas Misit alakító Vaszary Piri életére tökéletesen illik ez a mondat. Íme, kalandos sorsa, vándorlása, végzete:

Az örökké megcsalt, mindig megbocsátó asszony és az imádott díva: Bulla Elma kettős élete

Kult – 2022. május 14. – KAd

Elbűvölte Kosztolányit, Schöpflin Aladárt, Max Reinhardtot, Bárdos Artúrt, és imádta a közönség is, ezrek utánozták stílusát. Bálvány volt, de igazából nem tudtak róla semmit az emberek. Egy titokzatos színésznőről írt Kurucz Adrienn.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség