Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 377 db cikk

Kimenő Radival: csemegézz az ország legszínesebb étlapjáról

Kult – 2023. június 2. – FR

A fine dining mesterei, Michelin-csillagos éttermek remekei, új bemutatkozók és éteri desszertek az idei Gourmet Fesztiválon. Éhesen érkezni kötelező!

Gurubi Ágnes: Egy anyaság hattyúdala – a Szív utca születésének igaz története

WMN Ügy – 2023. június 2. – FR

„Utólag fogalmaztam meg, hogy bár ez a kisbaba nem tudott megszületni, de megszületett belőlem az első regényem. És bár az út, amit bejárt, fantasztikus, a sikere sosem fog kárpótolni a veszteségért.” Gurubi Ágnes író öt évvel ezelőtt vesztette el kisbabáját – ez az ő történetük:

Maki Stevenson: „Mi, nők mindent túlstresszelünk, és folyamatosan másokhoz hasonlítjuk magunkat”

WMN KNYHA – 2023. május 28. – FR

Maki Stevenson szerint a legnagyobb bűn, amit a konyhában el lehet követni az, ha a tökéletességet hajszoljuk. Nőként pedig hatványozottan hajlamosak vagyunk erre. Ismerjétek meg hazánk egyik legismertebb séfjének izgalmas útját, élet- és ételfilozófiáját.

Fogadjunk, hogy te sem ismered elég jól a puncidat! – Könyvajánló

WMN Egszsg – 2023. május 27. – FR

Hiánypótló kötet született a női nemi szervek működéséről és a női szexualitásról, ami szakszerűen, ám közérthetően ad választ minden kérdésre (azokra is, amiket eddig nem mertél feltenni). Filákovity Radojka ajánlja:

Kimenő Radival: A Művészetek Völgye idén is a legjobb irodalmi és színházi programokkal vár

Kult – 2023. május 25. – FR

Írd be a naptáradba: július 21–30! A 32. Művészetek Völgye idén kétezernél is több programlehetőséggel várja a látogatókat: kicsiket és nagyokat egyaránt. Segítünk eligazodni a hatalmas választékban:

< 1 2 3 4 5 6 7 >