Filákovity Radojka cikkei

Összesen: 292 db cikk

„Ha mi nem tudunk kiállni magunkért, hogyan taníthatnánk meg erre a diákjainkat?” – Ismerjétek meg Pénzes-Ambrus Júda magyartanárt

WMN Ügy – 2022. október 5. – FR

„Senki sem kényszerített minket arra, hogy tanárok legyünk. De most szükség van rá, hogy mindenki, aki eljutott valahova az életben, az visszagondoljon ránk. Arra, hogy ha mi nem lennénk, akkor ők sem tartanának ott, ahol.”

Fekete levelibékák lepték el Csernobilt

WMN Life – 2022. október 4. – FR

Ijesztő mutáció vagy a természet alkalmazkodóképességének csodája?

„Az erőszakolók börtönbe valók, nem a médiába” – Hangos tüntetések Belgrádban, miután egy bulvárlap interjút közölt egy sorozatos nemierőszak-tevővel

WMN Ügy – 2022. október 3. – FR

Elmondjuk, mi a probléma azzal, ha egy sorozatos nemi erőszakot elkövető férfitól azt kérdezi egy újságíró, hogy mit tehetnek a nők azért, hogy elkerüljék az agresszióját.

Kimenő Radival: A legborúsabb időt is mosolygósra színezi egy tál finom étel

Kult – 2022. szeptember 29. – FR

Falatozz az ország legjobb éttermeinek kínálatából – töredékáron, ismerd meg a hazai zsidó gasztronómia színes történetét, vegyél könnyes búcsút az Őrház Chill & BBQ-tól a legfinomabb falatok mellett, vagy edd magad boldoggá illatos töltött kürtőskalácsból. A választás rajtad áll, a programok adottak:

Állandó fizikai fenyegetettség, túlmunka éhbérért, veszélyes munkakörnyezetben – Így készülnek a ruhák, amiket viselünk

WMN Ügy – 2022. szeptember 28. – FR

Ami a csillogó kirakatok mögött van: még mindig százezrek dolgoznak embertelen és veszélyes körülmények között azért, hogy nekünk legyen mit viselnünk.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség