Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1131 db cikk

Ilyen szép időben vétek a konyhában rostokolni! – 3 turbó recept hummusszal

WMN KNYHA – 2022. május 13. – FB

Mondjuk is gyorsan, miért egyél hummuszt: mert finom, szuper egészséges, az egyik alapanyagát tartják az afrodiziákumok királynőjének, ráadásul csodás ételeket lehet készíteni a felhasználásával!

Mámorosan szép emlékeink szerény birtokosa – Házi gyökérkenyér – recepttel

WMN KNYHA – 2022. május 10. – FB

„A boldog szerelem létfeltétel és munkafeltétel, mint a kenyér, a toll, a szabadság” – írta Nemes Nagy Ágnes. Az irodalom, a költészet, de a mi életünk is telis-tele van a kenyérrel kapcsolatos metaforákkal, emlékekkel, érzelmekkel, ami nem is csoda, hiszen az emberiség tízezer éve süti ezt az egyszerű, mégis fejedelmi ételt.

A háborús fejadagok hívták életre, mégis a békés világ kedvence lett – Lávaként feltörő gyümölcsös morzsasüti (recepttel)

WMN KNYHA – 2022. május 6. – FB

Íme, egy desszert, amiről akkor sem kell lemondanod, ha figyelni szeretnél a vonalaidra (hiszen cukorcsökkentett, és ráadásul pofonegyszerű is).

A felnőttek árulása – a Soha, néha, mindig világában végtelenül nyomorult dolog fiatal lánynak lenni

Kult – 2022. május 5. – FB

„Soha nem kívánod, bárcsak pasi lennél?” – teszi fel a kérdést a főszereplőnek a barátnője, mire ő: „De, állandóan.” De jó lenne álmodni egy olyan világról, ahol nem jelent sokkal, de sokkal több terhet, sokkal több kiszolgáltatottságot fiatal nőnek lenni. Ám ez a film abban nem fog segíteni, hogy egy ilyen világot álmodhassunk magunknak.

< 7 8 9 10 11 12 13 >

WMN közösség