Podcast
Podcast

Zacher Gábor: Elgondolkodtam rajta, hogy ebbe én is belehalhatok – Bátorságlabor Hesnával

Podcast – 2021.03.11. – WMN

Mentőorvosként és a Covid–19-osztályon Zacher Gábor nap mint nap szembesül a járvány súlyosságával. A stúdióba is épp egy huszonnégy órás ügyeletből érkezett, ennek ellenére a tőle megszokott elánnal beszélt a munkájáról és a munkafüggőségéről, arról, hogyan hatott a Covid–19 az egészségügyre. A Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat legújabb epizódjában azért szóba kerültek a személyes veszteségek és a fiával való kapcsolata is.

„Húsz évemet elpazaroltam komplexusokra, parákra, felesleges félelmekre” – Pataki Ági és Karafiáth Orsolya a Popfilterben

Podcast – 2021.03.08. – CSA

A mai Popfilterben annyi a felemelő és megszívlelendő gondolat szépségről, önelfogadásról és az öregedéshez való viszonyunkról, hogy legszívesebben receptre írnánk fel mindenkinek az adást!

Angster Mária: A családi titkok tudattalanul is befolyásolják a további generációk életét – Bátorságlabor Hesnával

Podcast – 2021.03.04. – WMN

„A testi-lelki bajaink kialakulását nem lehet csupán a saját életünk eseményei alapján megérteni, az ember ugyanis nem önállóan, hanem komplex rendszerekbe szerveződve éli az életét; össze van huzalozva másokkal. Épp ezért a problémái, a traumái, a minták, amiket tudattalanul követ, sokszor nem is az övéi, hanem úgy veszi át akár a szűkebb, akár a tágabb családjából, felmenőitől” – vallja Angster Mária pszichológus, pszichoterapeuta, a családállítás hazai meghonosítója, aki a Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat legújabb adásának vendége.

„Volt olyan forgatás, ahol felváltva bőgtek a stábtagok” – Kadarkai Endre a Popfilterben

Podcast – 2021.03.01. – DD

Rengetegen kértétek, most végre itt van: a Popfilter mai részében Csepelyi Adri Kadarkai Endrével beszélget!

Feldmár András: Az anyai szeretetlenség az ember egész életére kihat – Bátorságlabor Hesnával

Podcast – 2021.02.25. – WMN

Feldmár András szerint nincs félelem nélküli élet, azonban nem mindegy, megengedjük-e a félelemnek, hogy részt vegyen a döntéseinkben – ez megszívlelendő üzenet lehet a mostani, válságos időszakban is. A Kanadában élő, világhírű magyar pszichológus a Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat legújabb adásában egyebek mellett bátran beszélt a családjában szerzett traumákról, ahogy arról az útról is, hogyan tudott a berögzött mintáktól megszabadulni. Fogadjátok szeretettel:

„Nem Tibi akartam lenni, nem azért mentem oda, hogy helyette legyek, hanem hogy érte” – Varga Livius és Bodor Áron a Popfilterben – Évadpremier!

Podcast – 2021.02.22. – DD

Elstartolt a Popfilter harmadik évada! A premieradásban Csepelyi Adri Varga Liviusszal és Bodor Áronnal beszélget a raktárkoncertekről, Kiss Tibiről, szövegírási módszerekről, a zenészeket „dolgozni” küldő kommentelőkről, és sok más érdekes dologról, hallgassátok szeretettel:

Geréb Ágnes és Herner Dorka: A minták adottak, a mintáink sorsa azonban a mi kezünkben van – Bátorságlabor Hesnával

Podcast – 2021.02.18. – FR

Számos vonatkozása lehetett volna ennek a beszélgetésnek, hiszen Geréb Ágnessel és lányával, Herner Dorkával is rengeteg dolog történt az elmúlt években, amiről a sajtó is beszámolt, és amiről ők is számos interjúban beszéltek. De ezúttal Al Ghaoui Hesna arról kérdezte őket leginkább, hogyan kezdték el formálni, gyúrni az anya-gyerek kapcsolatukat, hogyan kezdtek el tudatosan dolgozni rajta – a közösen megélt nehézségeket is egyfajta építőelemként használva a folyamatban. Hallgassátok meg, érdemes:

Dr. Almási Kitti: Felmerült bennem, hogy abbahagyom az egészet – Bátorságlabor Hesnával

Podcast – 2021.02.11. – WMN

Az ország egyik legnépszerűbb klinikai szakpszichológusa, sikerkönyvek szerzője, aki mögött telt házas előadások sora áll, pontosan tudja, milyen egy komoly krízis hatására mindent elveszíteni és a nulláról újrakezdeni. Dr. Almási Kitti mindig is bátran beszélt a nehézségekről, amiket megélt, Al Ghaoui Hesnának azonban sokkal mélyebb és személyesebb hangvételben mesélt veszteségről, félelemről, erőről és családról, mint korábban bármikor.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast