Holnap
Holnap

Ahogyan most élem az életem, elősegíti-e azt, amit valóban szeretnék? – Változtass a mentális minimalizmus segítségével!

Holnap – 2022.01.13. – SzAE

Hogyan élhetnéd az életed úgy, ahogy valóban szeretnéd? Válaszolj a cikkben lévő kérdésekre, és a többit majd tudod magadtól.

A maradék nem nyűg, hanem lehetőség – Pofonegyszerű receptek ételpazarlás ellen

Holnap – 2022.01.08. – SzAE

Nem dobunk ki ételt. Ételt nem dobunk ki. Ki nem dobunk ételt.

A fenntartható fejlődés önmagában egy paradoxon – Hogyan lehet mégis zöld egy nagyvállalat?

Holnap – 2022.01.08. – KC

Mindenki a fenntartható fejlődést emlegeti, valójában viszont nem a fejlődésről kellene beszélni, hanem arról, hogyan „vegyünk vissza”. De miként egyeztethető ez össze egy profitorientált nagyvállalat működésével?

„Ez az ember nem normális, ha meghívod magadhoz, sast telepít a borospincédbe!” – Kedvenc idézeteink a 97 éve született Gerald Durrelltől

Holnap – 2022.01.07. – KAd

Az amatőr természetbúvár, a milliók kedvencének esze ágában sem lett volna könyveket írni, ha nem lett volna szüksége pénzre állatmentő misszióihoz. Regényeit olvasva egészen hihetetlen, hogy nem voltak irodalmi ambíciói. Emlékezzünk rá pár zseniális gondolatával:

„Amíg az emberek állatokat mészárolnak, addig egymást is pusztítani fogják” – Az állatvédelem története

Holnap – 2022.01.05. – HFB

„A kérdés nem az, vajon képesek-e érvelni. Nem is az, hogy tudnak-e beszélni. Hanem az, hogy képesek-e szenvedni?” A választ mindannyian tudjuk. De vajon tényleg tudjuk mindannyian?

Megválni mindattól, ami nem hozzáad az életedhez, hanem elvesz belőle – Tippek kezdő minimalistáknak

Holnap – 2022.01.04. – SzAE

Ugye, más is kapott már idegrohamot az évek során felgyülemlett kacatok leporolásától, a rendrakástól, a ruhásszekrény előtt való ácsorgástól? A minimalizmussal ismerkedés mindezt megoldhatja, csak el kell kezdeni. De hogyan? Olvassátok el Anna Eszter cikkét, kiderül.

A világbékéhez jóval kevesebb erőfeszítés kell, mint ahhoz, hogy folyton sötét felhők alatt éljünk

Holnap – 2022.01.01. – SzAE

Anna Eszter hisz a világbékében. Legyen ez, a világbéke világnapja, egy olyan alkalom, amikor mindannyian megengedjük magunknak, hogy vele együtt higgyünk tiszta szívvel ebben az utópiában. Hátha akkor egy lépéssel közelebb kerülünk a megvalósításához.

< 1 2 3 4 5 6 7 >